Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új dal a BORN OF OSIRIS-tól: 'Analogs In A Cell'!


2019-01-10

Az amerikai progresszív death metal csapat nemrég bejelentette új, 'The Simulation' című albumát.

A Born Of Osiris új nagylemeze január 11-én jelenik meg, a Sumerian Records jóvoltából. A 'The Simulation' albummal a csapat "folytatja eddig járt útját, egyúttal továbbfejleszti önmagát, és igyekszik időtálló hangzást generálni".

Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatban. Íme a borító és a dallista:

01. The Accursed
02. Disconnectome
03. Cycles Of Tragedy
04. Under The Gun
05. Recursion
06. Analogs In A Cell
07. Silence The Echo
08. One Without The Other

Az első új single, a 'The Accursed' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Ennek kapcsán Lee McKinney gitáros elmondta: "Első új single-dalunk és videoklipünk, a 'The Accursed' pontosan az album címét és témáját tükrözi. Az emberek a gépektől, a szociális médiától és a virtuális valóságtól függenek; vagyis mindentől, amit olyan életet generál, mely nem a sajátjuk. A telefonok az emberek kiterjesztéseivé, új testrészévé váltak. Játékokkal játszunk és virtuális világokba képzeljük magunkat - ez pedig szó szerint elszív minket a valóságtól, és áttranszportál a fantázia-világba. Milyen lesz a jövő - egy szimuláción fog alapulni minden? Vajon mindez már megkezdődött, és már most is a szimuláció részei vagyunk?...".

Íme a 'Cycles Of Tragedy' dal hivatalos klipje:

Az 'Analogs In A Cell' című szám McKinney így nyilatkozott: "Ez a dal egy különleges kalandra emlékeztet engem. Már 2016-ban elkezdtem írni ezt a nótát; tehát konkrétan ez volt az egyik legelső szám, ami megszületett az új lemezre. Akkoriban költöztem Dallas-ba; így azidőtájt konkrétan az általunk kibérelt stúdióban aludtam hosszú időn keresztül. A srácok jöttek minden reggel, és egészen késő délutánig maradtak; én viszont ott voltam végig... Az éjszakákat azzal töltöttem, hogy elvégeztem a dal hangszerelését, miután felvettük rá a dobokat. Az 'Analogs In A Cell' tehát az én kis késő esti projektem. A legjobb az volt az egészben, amikor elfelejtettem a demóhoz írt gitár-témákat, újra kellett írnom és rögzítenem őket... azok pedig még ütősebbek, izgalmasabbak lettek, mint az eredeti felvételek... Kétségkívül ez az egyik kedvenc számom az új albumról".

Korábban megjelent a 'Silence The Echo' című dal is, ami megvásárolható digitális single formájában, az ismert online zeneszolgáltatók (iTunes, Google Play, Spotify, stb.) kínálatában. Íme a premier:

A Born Of Osiris november 16. és december 9. között között vett részt az észak-amerikai Revolver turnén, aminek további fellépője a Killswitch Engage, a Crowbar és a Death Ray Vision volt. A banda hivatalos lemezbemutató turnéja február 7-én indul, a Chelsea Grin és a Make Them Suffer társaságában. Bővebb infók: www.facebook.com/bornofosiris


Itt az új dal a BORN OF OSIRIS-tól: 'Analogs In A Cell'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás