Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

21 számmal jön az új ONKEL TOM album, a 'Bier Ernst' - bemutatták az új klipet


2018-09-16

A Ruhr-vidéki rock-ikon, Onkel Tom (azaz a Sodom legendája, Tom Angelripper) szeptember 28-án jelenteti meg a 'Bier Ernst' albumot.

Onkel Tom júniusban kiadott egy felvezető EP-t ('Zwischen Emscher & Lippe'), ami az első előzetese volt az új, 'Bier Ernst' című nagylemeznek. A teljes értékű, dupla stúdióalbumra összesen 21 dal került fel; - ahogy a cím is elárulja - egy vérbeli "Sör-ünnepre" számíthatunk!

A kiadványt az SPV/Steamhammer kiadó dobja piacra, digipak dupla CD-n, dupla bakeliten és digitális letöltés formájában. Ahogy azt már a 'Zwischen Emscher & Lippe' EP-n is hallhattuk, Onkel Tom (vagyis Tom Angelripper) minden eddiginél sokoldalúbb, változatosabb formában mutatkozik, a lehető legautonómabb környezetben: amellett, hogy az új lemezre ezúttal is felkerültek népszerű buli-himnuszok rock-verziói, Onkel Tom és elvtársai (azaz Cornelius Rambadt dobos, Marcel Mönnig és Klaus Nicodem gitáros, valamint Marc Beste basszer) most egy tucat eredeti, saját nótát is rögzített!

Tom elárulta, mire számíthatnak a rajongók: “Aktuális EP-nk címadó dala, valamint az 'Ernst' CD nyolc száma különleges, a korábbiaktól eltérő perspektívába helyezi a bandát. Ezek a számok tele vannak szenvedéllyel; és persze haraggal is, ami azok felé irányul, akik szétrombolják a világot. Hamarosan bemutatunk egy új slágert is, amit egy alaposan kidolgozott videoklip kísér. Készüljetek fel a meglepetésre! És ne aggódjatok: a 'Bier' CD 12 száma az életet ünnepli, a szórakozást méltatja és a szofisztikált ivászatot támogatja. Szomjasabban vagyunk, mint valaha; és ezt a szomjat Ti is velünk együtt olthatjátok majd a koncerteken!”... akár már rögtön augusztus elején; mivel Onkel Tom-ék fellépnek a világhírű Wacken fesztiválon!

CD1 - 'Bier'

01. Ich steh' an der Bar und ich habe kein Geld"
02. Flasche zu Flasche
03. Wir trinken wenig
04. Bier, Bier, Bier ist die Seele vom Klavier
05. Durst ist schlimmer als Heimweh
06. Hätten wir lieber das Geld vergraben...
07. Was sind wir Männer doch für'n lustiger Verein
08. Jacky Cola
09. Durst wird duch Bier erst schön
10. Trunkenbold
11. Bier, Bier, Bier
12. Prost

CD2 - 'Ernst'

01. Ich finde nur Metal geil
02. Todgeweiht
03. Ich muss hier raus
04. Egal
05. Von Arschlöchern für Arschlöcher
06. Zwischen Emscher & Lippe
07. Auf dünnem Eis
08. Das blaue Buch des Lebens
09. Polizisten

Az új videoklip az 'Ich Finde Nur Metal Geil' című számhoz készült. Ennek kapcsán a következőket közölte a banda: "Az 'Ich Finde Nur Metal Geil' című dal ("Csak a Metalt szeretem") egyenesen a szícünkből szól. Benne van minden, amit a metalzenében szeretünk: némi klasszikus beütés, némi thrash metal; dallamos gitárok és felejthetetlen refrén. Ez a videó pedig egy tökéletes kisfilm, amit Moritz 'Mumpi' Künster remekül és költséghatékonyan valósított meg annak érdekében, hogy mindenki átérezze, mit akarunk mondani ezzel a számmal. Itt tehát a metalzene szeretetéről, a barátságokról és egy kis anarchiáról van szó. Mi vagyunk a szélsőséges metalisták!".

Megjelent továbbá a 'Flasche zu Flasche' című szám szöveges videója is. Ennek kapcsán így szólt a banda: "Nézzétek meg az új Onkel Tom album, a 'Bier Ernst' következő ízelítőjét! Ez a szám a 'Bier' CD-ről származik. A 'Flasche zu Flasche' orosz népzenei hatásokkal rendelkezik -  refrénje dallamos és fülbemászó. Nagyon hálásak vagyunk Ferdy Doernberg-nek, aki mandolinnon és harmónikán segített be. A dal szövege arról szól, milyen fontos szereppel bír az ember életében az ital. Koccintsunk, és énekeljük együtt az üvegnek szóló ódát!".


21 számmal jön az új ONKEL TOM album, a 'Bier Ernst' - bemutatták az új klipet
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás