Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DREAM THEATER - februárra várható a 14. stúdióalbum, a 'Distance Over Time'


2018-11-02

A veterán prog-metal banda néhány hónapja a dob-témák rögzítésével kezdte meg soron következő nagylemeze munkálatait...

"Saját, elszigetelt stúdiónkban lezajlott az első napja az új Dream Theater album dob-témái rögzítésének!" - adták hírül július elején.

A dob-munkálatok július 23-án értek véget. "Befejeztük a dobok felvételét, és azt már most kijelenthetem, hogy nem is lehetnék elégedettebb a végeredménnyel! Fantasztikusan működik a csapatmunka!" - nyilatkozta Mike Mangini.

A következő fejezet a gitár-témák rögzítése volt. Az újabb videóban John Petrucci-tól elhangzik többek közt a következő mondat is: "Ha most megszagolhatnátok a szakállamat, a bourbon és a cédrus kellemes elegyét éreznétek rajta...".

Immáron a billentyű-témák rögzítése is véget ért:

John Petrucci gitáros és James LaBrie énekes nemrég egy kisebb stúdió-riportot is eszközölt:

Petrucci egy külön videóban be is mutatta, "hol történik a varázslat":

A 14. Dream Theater albumot - ami a 2016 januárjában megjelent 'The Astonishing' folytatása lesz - a Sony Music "progresszív leányvállalata", az InsideOut Music kiadó fogja gondozni. A megjelenés 2019. február 22.-re várható. Mint kiderült, az új album a 'Distance Over Time' címet viseli; és immáron a borító is nyilvános, amit a banda állandósult partnere, Hugh Syme (Rush, Iron Maiden, Stone Sour) készített:

A Dream Theater március és május között USA-beli / kanadai turnét bonyolít le. Az eddig ismeretes lemezbemutató-turné beosztás itt található meg. Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit...DREAM THEATER - februárra várható a 14. stúdióalbum, a 'Distance Over Time'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás