Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Második albumával jelentkezik a death metalista SCORCHED zenekar: 'Ecliptic Butchery'


2018-07-18

A 20 Buck Spin kiadó szeptemberben jelenteti meg a Delaware-beli Scorched zenekar második nagylemezét. Itt a friss dal-premier!

A Scorched második stúdióalbuma egy "szadista mese, ami űr-terrorról és vérvörös brutalitásról" szól. A 20 Buck Spin kiadó szeptember 28-án dobja piacra az ‘Ecliptic Butchery’ albumot, digitálisan, CD-n és LP-n.

"Kezdve a ‘Blood Splatter Eclipse’ bizarr intrójával, egy véres, földöntúli kalandnak lehetünk részesei. Az olyan reménytelenül büntető tételek révén, mint az ‘Exhibits Of Torture’ és a ‘Mortuary Of Nightmares’ pedig végleg elveszhetünk az élettelenség sűrű mocsarában, hogy a Dissected Humanity révén újabb horrorisztikus, alaktalan masszát öltsenek maradványaink".

Az album produceri munkáit, keverését és maszterizálását Arthur Rizk (Tomb Mold, Pissgrave, Prurient) látta el. A kiadó jóslata szerint "könnyen lehet, hogy ez lesz 2018 legkártékonyabb albuma".

A Vastum, a Suffocation, a Cannibal Corpse, az Extremity, a Witch Vomit, a Necrot, az Exhumed és a Homewrecker rajongóinak különösen ajánlott ez a lemez.

A tracklista:
01. Blood Splatter Eclipse
02. Disfiguring Operations
03. Astral Savior
04. Bodies Collect
05. Exhibits Of Torture
06. Mortuary Of Nightmares
07. Darkness Infests
08. Barbarous Experimentation
09. Dissected Humanity

A rendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az 'Exhibits Of Torture' című szám:


Második albumával jelentkezik a death metalista SCORCHED zenekar: 'Ecliptic Butchery'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás