Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Januárban új albumot ad ki a HECATE ENTHRONED - itt az első dal, a 'Temples That Breathe'!


2018-12-07

A brit black metal banda világraszóló lemezszerződést kötött az amerikai M-Theory Audio kiadóval.

A walesi származású bandát Nigel Dennan gitáros alapította a '90-es évek közepén. A Hecate Enthroned az "evil metal" elkötelezett híve - sajátos stílusukat egyedi hangzással, és többnyire polikai, popularizmus elleni dalszövegekkel adják elő. A csapat 1997-es debüt-albuma, az Andy Sneap által produced 'The Slaughter of Innocence, a Requiem for the Mighty' (Blackend Records) egy alapvető kiadvány volt az akkoriban burjánzó, nagyzenekari, szimfónikus black metal műfaj színterén. Azóta a bandának több nagylemeze és EP-je is megjelent; és intenzív turnéiknak köszönhetően a globális extrém metal-szcéna egyik legfontosabb zenekarává nőtték ki magukat.

A Hecate Enthroned most szerződést kötött az amerikai M-Theory Audio kiadóval; egyúttal bejelentette, hogy hatodik nagylemezük - ami az első öt éven belül - 2019. január 25-én jelenik meg, 'Embrace of the Godless Aeon' címmel.

"Rendkívüli büszkeséggel jelentjük be, hogy leszerződtünk az M-Theory Audio-val” - nyilatkozta Dylan Hughes basszer. “Érzésünk szerint az M-Theory a tökéletes partner atekintetben, hogy eljutassa oda a bandát, ahova való. Totálisan megbízunk bennük; biztosak vagyunk benne, hogy az új albumot a neki járó módon fogják kezelni. Marco hírneve és karaktere felülmúlhatatlan - alig várjuk már, hogy élesben is együtt dolgozhassunk és alkothassunk. Lévén az Extreme Management Group-pal is szerződést kötöttünk, egy nagyszerű csapat jött össze - egyértelműen új éra nyílt a Hecate Enthroned kalandjában. Szeretnénk köszönetet mondani minden rajongónak, amiért türelmesen vártak ezekben a bizonytalan időkben; egyúttal szeretnénk megnyugtatni titeket: az új lemez megéri a várakozást!".

Az 'Embrace of the Godless Aeon' a banda első lemeze Joe Stamps énekessel, aki 2015-ben csatlakozott a felálláshoz. Az új albumon a bandától megszokott black / death metal-elegy keveredik modern és klasszikus extrém és szimfónikus zenével. A lemez három dalában vendégként szerepel Sarah Jezebel Deva (Cradle Of Filth, Therion, Mortiis). A producer Dan Abela (Voices, The Antichrist Imperium) volt. A lemezborító Nestor Avalos (Bloodbath, Rotting Christ, The Black Dahlia Murder) műve.

Az albumot elő lehet rendelni CD-n, valamint különféle színű, limitált bakeliten, deluxe box-szettben, kazettán és digitálisan is.

Az első nyilvános dal, a 'Temples That Breathe' december 7-én jelent meg digitális kislemezen és szöveges videó formájában. Íme a premier:

A Hecate Enthroned december elsején adta legutóbbi koncertjét, az észak-walesi Llandundo-ban. Ezt követi egy belg koncert Roselaréban, december 14-én. A tervek közt szerepel továbbá egy széles körű 2019-es európai turné is.

Hamarosan közzéteszik az új albumot és a jövőbeni turnékat illető részleteket...

A Hecate Enthroned 2013 novemberében adta ki legutóbbi, 'Virulent Rapture' című nagylemezét, ami a 2004-es 'Redimus' album folytatása (erről bővebben itt írtunk).


Januárban új albumot ad ki a HECATE ENTHRONED - itt az első dal, a 'Temples That Breathe'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás