Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FAROOQ - itt a kaliforniai hardcore banda új dala, az 'Owning It'!


2018-07-20

A kaliforniai Fresno-ból származó Farooq zenekar augusztus 24-én adja ki harmadik, 'Heat' című albumát, a Glacier Recordings jóvoltából.

A Farooq zenei stílusa több küölönböző műfaj ötvözete határozza meg: a banda a hardcore, a metal, a punk, a rock, a hip-hop és a rap elegyét alakítja sajátos művészi víziókká, melyekkel ellen kívánnak szegülni a tipikus hardcore / metal bandák hangzásának. Dalszövegüket tekintve - ahogy ezen műfajoktól elvárt - társadalmi problémák, kulturális háborúk és a világ gondjai elevenednek meg.

A Farooq 2018 elején kötött szerződést a Glacier Recordings kiadóval (ennek a kiadónak ez az első igazolása), ami Keith Welch (Glacier Eater, Sworn Vengeance, Murder Practice) alapított. A csapat rögtön be is vonult a legendás oaklandi Sharkbite Stúdióba, ahol Zack Ohren (Fallujah, Suffocation, Light This City) hangrmérnök közreműködésében megalkottak egy új szörnyeteget, amit 'Heat'-nek neveztek el. Az album 'Stone Cold Steve Hawking' című számában vendégként szerepel Ryan Encinas (Sworn Vengeance); míg az 'E-Male' dalban Shane Tunney (Lowlife) vendég-énekel, a 'One Nation Under'-ben pedig Ryan Hansen (Light This City) szólózik.

A 'Heat' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Owning It
02. Get 2 Work
03. T.O.T.W. 2018
04. Mall Metal
05. The Story
06. Clown Clocks
07. One Nation Under
08. E-Male
09. It’s 2AM Somewhere
10. Stone Cold Steve Hawking

Az első single-dal, az 'Owning It' lentebb meghallgatható. Daniel Dominguez III énekes elmondta a dal kapcsán: “Az 'Owning It' a saját érzéseim és gondolataim összességén alapszik. Ezeket a depresszióval és szorongással való küzdelmeim során gyűjtöttem össze. Ugyanakkor ez a dal egyfajta felhívás önmagam számára: sosem szabad feladni, mindig harcolni kell, és segíteni kell másoknak is, akik hasonló gondokkal küzdenek nap mint nap”.

A Farooq egy nyugati-parti turné keretében mutatja be először élőben a 'Heat' dalait, az Aberrance zenekar társaságában. Az augusztus 2. és 12. között lezajló körút dátumai és állomásai a Facebookon érhetők el.


FAROOQ - itt a kaliforniai hardcore banda új dala, az 'Owning It'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás