Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a friss videoklip a CULTURAL WARFARE 'Warmageddon' albumáról: 'Eyes Of The Land'!


2018-09-26

A kaliforniai thrasherek szeptember 14-én adták ki első nagylemezüket, a 'Warmageddon'-t.

A Cultural Warfare a klasszikus "Bay Area-hangzás" stílus életben tartását tűzte ki célul, de dalaikba belecsempésznek némi modernitást, miközben egyensúlyba hozzák a dallamokat és az agresszivitást. A banda mindegyik tagja veteránnak számít a Bay Area-színtéren; mondhatni, élő tanúi voltak a thrash metal aranykorának. Ezáltal a Cultural Warfare történelme és hatásai is mélyen e klasszikus műfaj talajában gyökereztethetők. Eddigi fennállásuk során olyan bandák társaságában turnéztak, mint a Warbringer, a Hatchet, az Apothesary, a The Agonist és a Hatriot.

Az oaklandi formáció - amit Billy Garoutte gitáros, Jacques Serrano énekes, Kevin Doughty dobos, valamint a Taunted egykori / a Desecrater jelenlegi basszerosa, Pete Aguilar alkot - 2010-ben alakult (Doughty később átváltott gitárra; addigi helyét pedig a Biohazard dob-technikusa, Bones Padilla vette át). Bemutatkozó EP-jük 'Ratten Krieg' címmel jelent meg 2012-ben. Ennek folytatása öt évvel később látott napvilágot, 'Future Kill' címen. A banda ezt követően látott neki első nagylemeze munkálatainak. A 'Warmageddon' albumot a híres Juan Urteaga (Exodus, Machine Head, Testament, Vicious Rumors) producerrel rögzítették, a kailforniai Martinezben, a Trident Stúdió falai között. A maszterizálást a szintén neves Jens Bogren (Sepultura, Opeth, Kreator) látta el, a svédországi Fascination Street Stúdióban. Az alább látható lemezborító Brian Lewis (DevilDriver, Black Label Society, Blessed Curse) műve.

A tracklista:
01. Warmageddon
02. Divided We Crawl
03. G.O.D.
04. Eyes of the Land
05. Two Spirits
06. Politikill
07. Scars Left Cold
08. Punished
09. Witches Prayer
10. Shadow Priest
11. Blood Machines
12. New Beginnings

Az album szeptember 14-én látott napvilágot, az M-Theory Audio kiadó jóvoltából, CD-n és digitális változatban. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az első single-dal, a 'Divided We Crawl' lentebb elérhető szöveges videó formájában, amit Rafael Ortega (Ayreon, The Absence, Blackfinger) készített. A premiert kommentálta a banda gitárosa, Kevin Doughty: "Végre kiadhatjuk a 'Warmageddon' első single-dalát, a 'Divided We Crawl'-t. Szavakkal ki sem tudom fejezni, milyen sokat jelent nekem és a banda számára ez a szám. Rengeteg vér, verejték és könny van benne. A 'Warmageddon' az első teljes értékű albumunk; így nem is lehetnénk boldogabbak, hogy most végre megoszthatjuk veletek annak első ízelítőjét!".

A lemez megjelenése után bemutatták az 'Eyes Of The Land' című szám hivatalos klipjét is, amit a neves Mike Sloat (Testament, Machine Head) rendezett. Jacques Serrano énekes - aki maga is amerikai őslakosok leszármazottja - a következőket nyilatkozta: "Ebben a dalban benne van mindaz a lélek és erő, ami az őslakosok pozitivására jellemző. Nagyon örülök, hogy elmesélhetem ezt a történetet, és annak is, hogy egy olyan videót forgattunk, ami mutatja be a dalszöveget és magát a bandát, performansz közben".


Itt a friss videoklip a CULTURAL WARFARE 'Warmageddon' albumáról: 'Eyes Of The Land'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás