Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DYNAZTY - itt az új szöveges videoklip, a 'Paradise Of The Architect'!


2020-09-24

A stockholmi hard rockerek év elején adták új albumukat. A 'The Dark Delight' című lemez április 3-án látott napvilágot.

Nils Molin énekes korábban így nyilatkozott: "Átléptünk minden határt, nem engedtünk utunkba semmit és senkit, és egy pillanatig sem fogtuk vissza magunkat. A 'The Dark Delight' a komplett víziója mindannak, amiről ez a banda szól".

A 2008-ban alakult, stockholmi Dynazty zenekar az elmúlt évtizedben 6 stúdióalbumot dobott piacra. A bandára a '80-as évek hard rock zenéje volt a legnagyobb hatással, és ez a tényező erősen meghatározza minden albumuk hangzását. Ezt a stílust ötvözik a modern metal műfaj naprakész megszólalásával; ezáltal valami igazán egyedit alkotván.

A Dynazty új albuma, a 'The Dark Delight' 2020. április 3-án jelent meg. Az új lemez - az előzetes közlemény szerint - a banda eddigi legkreatívabb, legerősebb és legdinamikusabb albumának ígérkezik. Alapvetően kemény metal-himnuszokra kell számítani, de a Dynazty-tól megszokott szuper-dallamok sem maradnak el!

Így néz ki a lemezborító:

Szeptember végén bemutatták a friss single-dal, a 'Paradise Of The Architect' hivatalos szöveges klipjét. Íme a premier:

Az album első single-dala / videoklipje, a 'Presence Of Mind' január 30-án látott napvilágot.

Itt elérhető a 'Waterfall' kisfilmje:

Később pedig megjelent a 'Heartless Madness' dal szöveges videója:

Lentebb elérhető két videoklip a banda előző, 'Firesign' című lemezéről:

A Dynazty felállása így néz ki: Nils Molin (Amaranthe / ének), Love Magnusson (gitár), Georg Härnsten Egg (Dee Snider, Joe Lynn Turner / dobok), Mike Lavér (Lindemann, Joe Lynn Turner / gitár), Jonathan Olsson (Lindemann, PAIN / basszusgitár). A banda legutóbbi nagylemeze - aminek producere szintén Peter Tägtgren volt - 'Firesign' címmel jelent meg, 2018 szeptemberében.


DYNAZTY - itt az új szöveges videoklip, a 'Paradise Of The Architect'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás