Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Firesign' című albummal jelentkezik a DYNAZTY - itt a címadó dal videoklipje!


2018-09-15

A stockholmi hard rockerek befejezték következő albumuk stúdió-munkálatait, és szerződést kötöttek a német AFM Records-szal.

Nils Molin énekes így nyilatkozott: "Izgatottan és rendkívül lelkesen jelentjük be, hogy aláírtunk egy szerződést az AFM Records-nál! Ezek a srácok erősen hisznek bennünk és totálisan megértik, miről szól a zenénk; így ez a kooperáció egyértelműen sikeres lesz! Alig várjuk már az első gyümölcsök beérését!".

Az a bizonyos gyümölcs mostanra érett be: a Dynazty új albuma 'Firesign' címmel jelenik meg, 2018. szeptember 28-án. Az új lemez a banda eddigi legkreatívabb, legerősebb és legdinamikusabb albumának ígérkezik. Alapvetően kemény metal-himnuszokra kell számítani, de a Dynazty-tól megszokott szuper-dallamok sem maradnak el! Az albumot ezúttal is Peter Tägtgren (Hypocrisy, PAIN) producelte. Íme a borító és a dallista:

01. Breathe With Me
02. The Grey
03. In The Arms Of A Devil
04. My Darkest Hour
05. Ascension
06. Firesign
07. Closing Doors
08. Follow Me
 09. Let Me Dream Forever
10. Starfall
11. The Light Inside The Tunnel

Az album előrendelhető CD-n, limitált bakeliten és digitális formában. Minderről itt lehet bővebb infókat találni. Az első ízelítő, a 'Breathe With Me' című szám alább meghallgatható:

Újabban megjelent a 'The Grey' című szám hivatalos klipje és a címadó dal szöveges videója is:

A Dynazty felállása így néz ki: Nils Molin (ének), Love Magnusson (gitár), George Egg (dobok), Mike Lavér (gitár), Jonathan Olsson (basszusgitár). A banda legutóbbi nagylemeze - aminek producere szintén Peter Tägtgren volt - 'Titanic Mass' címmel jelent meg, 2016 áprilisában.


'Firesign' című albummal jelentkezik a DYNAZTY - itt a címadó dal videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás