Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ONTOGENY - új dal / videoklip a kaliforniai tech-death bandától


2018-07-22

A San Francisco-i technikás / progresszív death metal banda 'Living Witness' címmel osztotta meg vadonatúj single-dalát.

A 2002-ben alakult Ontogeny 2005-ben adta ki debütáló nagylemezét, a 'Pillars of Perversion'-t. Ekkoriban még csak két tag (Nate Vennarucci multi-instrumentalista és Mica Maniac énekes) alkotta a bandát; de miután Keith Grimshaw, Sam Zuerner és Chazz Mcconnell is csatlakoztak, elkészült és megjelent a következő album, a 'Discord and Disillusion'. A banda legutóbbi nagylemeze, a 'Hymns of Ahriman' 2014-ben látott napvilágot.

A technikás és progresszív death metal zenében utazó csapat jelenleg a negyedik stúdióalbumon dolgozik. Erről egyelőre annyit tudni, hogy 'Antisocial Media' címmel jelenik meg, várhatóan az év legvégén.

Az 'Antisocial Media' első ízelítőjeként mutatták be a 'Living Witness' című single-dalt, ami lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában.

Bővebben a rajongók által finanszírozott album-munkálatokról és az előrendelési opciókról a banda GoFundMe-oldalán lehet olvasni.


ONTOGENY - új dal / videoklip a kaliforniai tech-death bandától
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás