Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben adja ki debütáló albumát a DREAM PATROL


2018-07-24

'Phantoms of the Past' címmel jelenik meg a nemzetközi felállású hard rock / heavy metal banda első nagylemeze, amiről most bemutattak egy vadonatúj dalt.

A Dream Patrol zenekart Ronnie König basszusgitáros alapította 2016-ban. A banda tagjai az USA-ból, Szlovákiából, Ausztriából és Csehországból származnak. A banda nevét a klasszikus, '80-as évekbeli horrorfilm-sorozat, a Rémálom az Elm utcában - pontosabban egy álmokban gyilkoló fikcionális lény - ihlette. Az "álom-őrs" épp e jelenség ellenszere; "az agyat megszálló lények hatásos pusztítója".

A banda 2016-ban kezdte meg debütáló albuma munkálatait. A dob-témákat Radim Večeřa eszközölte a szlovákiai Szencben. Ronnie a saját basszus-témáit nem sokkal ezután vette fel. Filip Koluš később rögzítette a szólógitárokat; eközben pedig zajlott az énekes-meghallgatás. A frontember végül a tehetslges Eli Prinsen lett.

Ahogy a felállás teljes lett, a banda 2018 tavaszán véglegesítette a lemezt, és elküldte a hanganyagát néhány európai és amerikai kiadónak. Végül egy neves skandináv rock / metal-kiadó mellett döntöttek.

A Dream Patrol debütáló, 'Phantoms of the Past' című albuma - ami szeptember 21-én jelenik meg, a Mighty Music kiadó jóvoltából - erősen ajánlott a klasszikus Saxon / Whitesnake / Alice Cooper lemezek rajongóinak.

A tracklista:
01. Dream Patrol
02. Get Back Home
03. Tattooed Millionaire From Panama
04. The Shortest Straw
05. Phantoms Of The Past
06. Lost Child
07. Stand Up And Fight
08. Time Is A Healer
09. Piece Of Paradise
10. Is That The Thanks I Get
11. Playing With Fire
12. Haunted Tower

A bandáról elnevezett dal és a 'Get Back Home' című szám szöveges videója itt megtekinthető:

A zenekarról bővebb infókat, híreket a Facebookon lehet találni.


Szeptemberben adja ki debütáló albumát a DREAM PATROL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás