Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az első dal az egykori Accept / Bonfire énekes David Reece új 'Cacophony of Souls' című albumáról!


2020-02-13

A veterán heavy metalista énekes / dalszerző / egykori Accept-, Bonfire-frontember David Reece az El Puerto Records jóvoltából adja ki új szólóalbumát, 'Cacophony of Souls' címmel.

A dallamos hard rock zene rajongói kizárt, hogy ne ismernék David Reece nevét. Karrierjét a '80-as évek végén kezdte - egyenesen a német metal-legenda Accept vette be őt (egy album, a '89-es 'Eat the Heat' erejéig). David azóta nem kevesebb mint 18 további nagylemezt adott ki, és számos együttes bérelte fel őt vendégként. Sikereinek következő állomása a Bangalore Choir zenekar volt, melynek MTV-slágere, a 'Loaded Gun' világszerte megdöntötte a lejátszási listákat. Később egy modern-metal projektben, a Sircle Of Silence frontembereként tűnt fel, de szólóban is bemutatkozott; legutóbbi pedig egy másik német legenda, a Bonfire énekeseként tevékenykedett. Erőteljes hangja, zenei kvalitásai és dinamikus performanszai most egy új projektben bontakoznak ki.

2020. március 13-án megjelenik Reece új szólóalbuma, a 'Cacophony of Souls', ami a 2018-as 'Resilient Heart' folytatása.

Reece új szólóalbumát az ex-U.D.O. / Sinner gitáros Andy Susemihl közreműködésében alkotta meg. Az új anyagot Reece egy korábbi kiadója, az El Puerto Records gondozza.

A tracklista:
01. Chasing The Shadows
02. Blood On Our Hands
03. Judgement Day
04. Collective Anaesthesia
05. Cacophony Of Souls
06. Another Life Another Time
07. Metal Voice
08. Over And Over
09. Back In The Days
10. A Perfect World
11. Bleed
12. No Disguise

Íme a 'Metal Voice' című szám hivatalos videoklipje:

Itt elérhető az első két előzetes:

Reece előző szólólemeze, a 'Resilient Heart' "egy tökéletes album minden heavy metal-fan számára. A műfaj minden ága, minden nagyszerű eleme képviselteti magát ezekben a dalokban, a heavy-rocktól kezdve, egészen a melodic-metalig. Mindez modern produkcióval megspékelve".

A 'Resilient Heart' dalaiban természetesen David Reece énekel. A zenekar egy teljes egészében dán felállás alkotja: Marco Angioni és Martin J. Andersen gitározik, Malte Frederik Burkert basszerozik, Sigurd J. Jensen pedig dobol.

A lemez megjelent CD-n és digitálisan, valamint 500 példányszámra limitált, vörös színű LP-n (más-más dallistával).

CD / digitális tracklista

01. Any Time At All
02. Wicked City Blues
03. Karma
04. Desire
05. I Don't Know Why
06. Two Coins
07. Ain't Got The Balls
08. Forest Through The Trees
09. Perfect Apocalypse
10. Live Before You Die
11. I'm The One

LP tracklista

A-oldal
01. Karma
02. Any Time At All
03. I Don't Know Why
04. I'm The One
05. Forest Through The Trees

B-oldal
01. Perfect Apocalypse
02. Heart Of Stone
03. What About Yesterday
04. Two Coins
05. Live Before You Die

Az album első single-dala, az 'Any Time At All' egy klasszikus, Coverdale / Whitesnake-stílusban fogant nóta. Az "erőteljes riffekkel, intenzív versékkel és bombasztikus refrénnel" ellátott single 2018. augusztus 31-én látott napvilágot. Október végén megjelent az 'A Perfect Apocalypse' hivatalos videója; decemberben pedig bemutatták a 'Two Coins And A Dead Man' és a 'Forest Through The Trees' kisfilmjét is. Íme a klip-premierek (plusz a hozzá tartozó kommentárok):


Itt az első dal az egykori Accept / Bonfire énekes David Reece új 'Cacophony of Souls' című albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás