Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THE BRUTALISTS - hamarosan kiadja második albumát az L.A. Guns / London Quireboys tagokból összeállt banda; itt az új dal!


2019-08-16

A The Brutalists egy új rock 'n' roll-formáció, amit az L.A. Guns egyik alapítója, Mick Cripps; valamint a London Quireboys eredeti tagja, Nigel Mogg (az UFO-énekes Phil Mogg unokaöccse) hozott létre.

Cripps és Mogg mellett Kent Holmes gitáros-énekes, Robert Cripps basszusgitáros és Charlie Nice vokalista-dobos alkotja a The Brutalists felállását. A banda zenéje több különböző műfaj elegyéből áll: felfedezhetjük a pub-rock és az R&B klasszikus elemeit, a street-punk lendületét, a post-punk táncos hangulatát, valamint a ska és a reggae hatásait is. A csapat az elmúlt hónapokat aktív los angelesi / kaliforniai turnékkal töltötte.

A The Brutalists a Cleopatra Records-szal kötötte meg első lemezszerződését, 2017 novemberében. A bandáról elnevezett debütáló album 2018. augusztus 31-én látott napvilágot, CD-n és digitális / stream formában, illetve speciális, limitált bakeliten. A következő nagylemezre szinte pontosan egy évet kellett várni: a banda második stúdióalbuma ugyanis 2019. szeptember 6-án lát napvilágot, 'We Are Not Here To Help' címmel (ennek előrendeléséről itt lehet bővebb infókat találni).

A tracklista:
01. Leave It Out
02. If I Just Do Nothing
03. Who's Gonna Believe Ya
04. Take It All Away
05. Something To Say
06. Price On Your Head
07. You Got Nothin' On Me
08. Useless Information
09. Someone Like You
10. Maybe I'm Wrong
11. It Was Never Meant To Be So Easy

Lentebb meghallgatható az első új dal, a 'Take It All Away'.

A The Brutalists az ősz folyamán folytatja észak-amerikai / brit turnéját (ez utóbbi során a The Dirty Strangers lesz az előzenekar). Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/thebrutalistsband


THE BRUTALISTS - hamarosan kiadja második albumát az L.A. Guns / London Quireboys tagokból összeállt banda; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás