Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE BRUTALISTS - hamarosan kiadja debüt-albumát az L.A. Guns / London Quireboys tagokból összeállt banda; itt az új dal!


2018-08-23

A The Brutalists egy új rock 'n' roll-formáció, amit az L.A. Guns egyik alapítója, Mick Cripps; valamint a London Quireboys eredeti tagja, Nigel Mogg (az UFO-énekes Phil Mogg unokaöccse) hozott létre.

Cripps és Mogg mellett Kent Holmes gitáros-énekes, Robert Cripps basszusgitáros és Charlie Nice vokalista-dobos alkotja a The Brutalists felállását. A banda zenéje több különböző műfaj elegyéből áll: felfedezhetjük a pub-rock és az R&B klasszikus elemeit, a street-punk lendületét, a post-punk táncos hangulatát, valamint a ska és a reggae hatásait is. A csapat az elmúlt hónapokat aktív los angelesi / kaliforniai turnékkal töltötte.

A The Brutalists a Cleopatra Records-szal kötötte meg első lemezszerződését, 2017 novemberében. A bandáról elnevezett debütáló album 2018. augusztus 31-én lát napvilágot, CD-n és digitális / stream formában, illetve speciális, limitált bakeliten. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. I Don't Believe A Word
02. Wishing I Was Far Away
03. Form & Function
04. Meet Me Half Way
05. Jungle Nasty
06. Talk Of The Town
07. Look Whatcha Gone And Done
08. Know Your Value
09. Nutter
10. You Got It
11. Enough Of Me (CD bónusz track)
12. Drinking Alone (CD bónusz track)

A The Brutalists a nyár és az ősz folyamán is folytatja észak-amerikai / brit turnéját (ez utóbbi során a The Dirty Strangers lesz az előzenekar). Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/thebrutalistsband


THE BRUTALISTS - hamarosan kiadja debüt-albumát az L.A. Guns / London Quireboys tagokból összeállt banda; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás