Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: FOZZY - 'Burn Me Out'


2018-07-24

A pankrátor-szupersztár Chris Jericho vezette Fozzy bemutatta új, hetedik nagylemeze legfrissebb videoklipjét, a 'Burn Me Out'-ot. Íme a premier:

A Fozzy tavaly meghosszabbította lemezszerződését a Century Media Records-szal; így a banda új albuma - ami a 2014-es 'Do You Wanna Start A War' folytatása - 2017. október 13-án gond nélkül megjelenhetett. Minderről bővebben itt írtunk.

A banda tavaly ősszel Európába is ellátogatott; méghozzá a svéd sleaze-rocker Hardcore Superstar zenekar társaságában. A következő, Judas Rising elnevezésű észak-amerikai körút február 28-án indult New Orleans-ban. A 25 állomásos, keletről nyugatra tartó körút megjárta Los Angeles-t és New York City-t is; április 8-án ért véget. A Judas Rising újabb felvonását most jelentették be: 2018 augusztusa és szeptembere között az Adelitas Way és a Stone Broken társaságában járja az Államokat. A soron következő koncertek beosztása a lenti plakáton tekinthető meg.


Klip-premier: FOZZY - 'Burn Me Out'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás