Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Bemutatta új felállását a SAMAEL


2018-07-24

A veterán svájci metalbanda áprilisban szakított Marco "Makro" Rivao gitárossal. Helyét a basszusgitáros, Thomas "Drop" Betrisey vette át; most pedig bemutatták az új basszert is.

A Samael áprilisi közleménye így szól: "Mak kilépett a Samael-ből. Nagyon sajnáljuk, de elfogadjuk a döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve".

Rivao hozzátette: "Mint azt jól tudjátok, az elmúlt 16 évet a Samael gitárosaként töltöttem. Az évek során számtalan fantasztikus emberrel / rajongóval ismerkedtem meg - komoly barátságok szövődtek; ez a közlemény tehát most nektek szól.
Azt is jól tudjátok, hogy mindig is nagy rajongója voltam a 'Passage', a 'Rebellion' és a 'Ceremony Of Opposites' albumoknak; így amikor 2002-ben telefonhívást kaptam a Samael-től, elmondhatatlanul nagy mértékű büszkeséget és boldogságot éreztem. Egyben annak is nagyon örültem, hogy végre a zenélésből élhetek meg. Közösen rengeteg nagyszerű időt töltöttünk; ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akinek révén valóra válhattak álmaim.
A Samael Vorph és Xy bandája; én pedig csak egyfajta "tolmácsa" voltam az ő zenéjüknek. Szeretnék nekik is köszönetet mondani, amiért lehetőséget biztosítottak nekem erre. Az én időm azonban most jött el: kilépek a Samael-ből, hogy kipróbáljam magam más téren is.
"Vorph, Xy, Drop és minden nagyszerű stáb-tag, akivel együtt dolgoztam az évek alatt, olyan volt, mintha a családom lenne. Ez az érzés természetesen a jövőben sem fog elmúlni.
Köszönöm még egyszer, hogy különlegessé tettétek az utóbbi 16 évet számomra!
”.

A Samael 2017 októberében, fennállása 30. évfordulója alkalmából adta ki új, 'Hegemony' című stúdióalbumát - erről bővebben itt írtunk. Ez volt az ötödik, egyben az utolsó Smael lemez, amin Makro gitározik.

Makro távozása után három hónappal, a banda bemutatta az új felállást: innentől kezdve Pierre "Zorrac" Carroz basszusgitározik a Samael-ben [a lenti képen ő látható a jobb szélen].

A Samael új felállása elsőként augusztus 4-én áll színpadra; méghozzá a világhírű Wacken Open Air fesztiválon. A teljes turné-beosztás itt érhető el.


Bemutatta új felállását a SAMAEL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás