Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a SAMAEL új klipje, a 'Luxferre'!


2019-05-27

A veterán svájci metalbanda nemrég bemutatta aktuális albuma, a 'Hegemony' címadó számának hivatalos videóját:

Most pedig közzétették a 'Luxferre' című szám kisfilmjét (ez a dal a 'Lux Mundi' albumon szerepel):

Korábban megjelent az album 'Samael' című számának hivatalos klipje is, amit Sergey Ulyanov rendezett.

A Samael tavaly áprilisban szakított Marco "Makro" Rivao gitárossal. Helyét a basszusgitáros, Thomas "Drop" Betrisey vette át; később pedig bemutatták az új basszert is. A Samael áprilisi közleménye így szól: "Mak kilépett a Samael-ből. Nagyon sajnáljuk, de elfogadjuk a döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve".

Rivao hozzátette: "Mint azt jól tudjátok, az elmúlt 16 évet a Samael gitárosaként töltöttem. Az évek során számtalan fantasztikus emberrel / rajongóval ismerkedtem meg - komoly barátságok szövődtek; ez a közlemény tehát most nektek szól.
Azt is jól tudjátok, hogy mindig is nagy rajongója voltam a 'Passage', a 'Rebellion' és a 'Ceremony Of Opposites' albumoknak; így amikor 2002-ben telefonhívást kaptam a Samael-től, elmondhatatlanul nagy mértékű büszkeséget és boldogságot éreztem. Egyben annak is nagyon örültem, hogy végre a zenélésből élhetek meg. Közösen rengeteg nagyszerű időt töltöttünk; ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akinek révén valóra válhattak álmaim.
A Samael Vorph és Xy bandája; én pedig csak egyfajta "tolmácsa" voltam az ő zenéjüknek. Szeretnék nekik is köszönetet mondani, amiért lehetőséget biztosítottak nekem erre. Az én időm azonban most jött el: kilépek a Samael-ből, hogy kipróbáljam magam más téren is.
"Vorph, Xy, Drop és minden nagyszerű stáb-tag, akivel együtt dolgoztam az évek alatt, olyan volt, mintha a családom lenne. Ez az érzés természetesen a jövőben sem fog elmúlni.
Köszönöm még egyszer, hogy különlegessé tettétek az utóbbi 16 évet számomra!
”.

A Samael 2017 októberében, fennállása 30. évfordulója alkalmából adta ki új, 'Hegemony' című stúdióalbumát - erről bővebben itt írtunk. Ez volt az ötödik, egyben az utolsó Smael lemez, amin Makro gitározik.

Makro távozása után három hónappal, a banda bemutatta az új felállást: innentől kezdve Pierre "Zorrac" Carroz basszusgitározik a Samael-ben [a lenti képen ő látható a jobb szélen].

A Samael új felállása elsőként 2018. augusztus 4-én állt színpadra; méghozzá a világhírű Wacken Open Air fesztiválon.

A csapat 2019 májusában Németországban, Franciaországban, Hollandiában és szülőhazájában, Svájcban turnézott; a következő koncertet pedig július 27-én rendezik meg, a portugáliai Louro-ban.

A teljes jövőbeni turné-beosztás itt érhető el.


Itt a SAMAEL új klipje, a 'Luxferre'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás