Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Trash Party' címen ad ki közös albumot az ELBOW DEEP és a MENTORS


2018-07-24

Két amerikai "party-thrash" banda egyesítette erejét a Horror Pain Gore Death Productions kiadó új split-lemezén, amiről itt meghallgatható egy-egy tétel!

"A Horror Pain Gore Death Productions összehozta a világ két legoffenzívebb bandáját, egy bombasztikus, de rendkívül erkölcstelen split-album erejéig! Az Elbow Deep négy új számmal tér vissza a HPGD szárnyai alá, az eredeti és egyedi "grinding death punk shock rock" műfaj jegyében. A banda tavalyi évben megjelent, 'Sexually Offensive' című nagylemeze folytatásaként most egy újabb Trash Party-nak lehetünk tanúi, a valahavolt legdurvább metal-nóták révén! A Mentors továbbá végre eljutott a Horror Pain Gore Death kiadóhoz; mégpedig szintén négy dallal, ami minden bizonnyal büszkévé teszi az El Ducét. A rockzene sleaze-királyai tehát visszatértek, és keményebbek mint valaha. A 'Trash Party' albumhoz olyan fontos témákkal járultak hozzá, mint a szex, a drogok, az alkohol, a nők és persze maga a legendás isten, El Duce. Anal Cunt, Antiseen, Birdflesh, Cocknoose, Crackhouse, Eat My Fuk, Gardy Loo, GG Allin, Gwar, Impaled, Macabre, The Meatmen, Nekrofilth, Plasmatics és Wendy O. Williams rajongóknak kötelező ez a kiadvány!" - közölte a lemezkiadó.

A 'Trash Party' című split-lemez augusztus 17-én lát napvilágot, CD-n és digitális formában, a lent látható borítóval. Az előrendelési infók itt érhetők el.

Alább meghallgatható egy-egy dal a két bandától:


'Trash Party' címen ad ki közös albumot az ELBOW DEEP és a MENTORS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás