Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalt mutatott be a KARMIC LINK zenekar


2018-09-10

A nemzetközi felállású Karmic Link együttes a Rockshots Records-szal kötött világraszóló lemezszerződést.

A Karmic Link Stathis Kassios (a svéd System Shock és a görög Nightfall ex-billentyűse) agyának szüleménye. Kassios 2006-ben döntött úgy, hogy addigi tapasztalatai nyomán valóra váltja szürrealista zenei álmait, és életet ad egy új projektnek.

Az amerikai Evan Hensley (ex-Nightfall, Dark Hound) 2009-ben csatlakozott Kassios-hoz: ő lett a Karmic Link gitárosa és basszerosa. Később pedig egy svéd származású, jelenleg Norvégiában élő dobos, Kim ''Kimbo'' Gustavsson is csatlakozott a felálláshoz.

A Karmic Link zenéjét "mediterrán energia, disztópikus teóriák, indusztriális hidegség, atmoszférikus tájképek, progresszív megmozdulások, instrumentális őrület, sötét pop-dallamok, electro-breakdownok, funky-groove-ok és egyedi hard rock-pillanatok" határozzák meg. A zenekar mindeddig két albumot tett le az asztalra.

A bandát néhány hete leigazolta a Rockshots Records; így 2018. október 19-én megjelenhet a harmadik album, a 'Dark Metropolis' is. Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. Random Phantom
02. Dark Metropolis
03. The Ton Of C
04. False Spots On The Highway
05. Your Fire Will Burn For Centuries
06. RiaMa
07. Endless
08. Lost Magic Alchemy
09. Nostalgia

Az albumot itt lehet előrendelni. Ízelítőképpen alább meghallgatható a 'Random Phantom' című szám:


Új dalt mutatott be a KARMIC LINK zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás