Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új lemezszerződést kötött a KARMIC LINK zenekar


2018-07-24

A nemzetközi felállású Karmic Link együttes a Rockshots Records-szal kötött világraszóló lemezszerződést.

A Karmic Link Stathis Kassios (a svéd System Shock és a görög Nightfall ex-billentyűse) agyának szüleménye. Kassios 2006-ben döntött úgy, hogy addigi tapasztalatai nyomán valóra váltja szürrealista zenei álmait, és életet ad egy új projektnek.

Az amerikai Evan Hensley (ex-Nightfall, Dark Hound) 2009-ben csatlakozott Kassios-hoz: ő lett a Karmic Link gitárosa és basszerosa. Később pedig egy svéd származású, jelenleg Norvégiában élő dobos, Kim ''Kimbo'' Gustavsson is csatlakozott a felálláshoz.

A Karmic Link zenéjét "mediterrán energia, disztópikus teóriák, indusztriális hidegség, atmoszférikus tájképek, progresszív megmozdulások, instrumentális őrület, sötét pop-dallamok, electro-breakdownok, funky-groove-ok és egyedi hard rock-pillanatok" határozzák meg. A zenekar mindeddig két albumot tett le az asztalra.

A legfrissebb hírek szerint a bandát most leigazolta a Rockshots Records; így idén ősszel megjelenhet a harmadik album is. Ezzel kapcsolatban hamarosan jönnek a friss hírek...


Új lemezszerződést kötött a KARMIC LINK zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás