Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEADBIRD - októberben új albummal tér vissza az arkansasi doom banda


2018-07-24

'III: The Forest Within The Tree' címmel október 12-én jelenik meg a Deadbird új albuma, a 20 Buck Spin kiadó jóvoltából.

Egy évtized telt el a banda legutóbbi, ‘Twilight Ritual’ című albumának megjelenése óta; azóta pedig sokat változott a metal-világ... a Deadbird zenéje viszont ugyanolyan erős és gyilkos hangzású maradt. Ezt bizonyítja a ‘III: The Forest Within The Tree’ című album, ami "40 kísérteties percnyi, érzelmesen turbulens muzsikát" tartalmaz.

A Deadbird harmadik albumát az alábbi lejátszó révén lehet előrendelni. Ugyanitt hallgatható meg a 'Luciferous Heart' című szám:

Kezdve a ‘The Singularity’ című intenzív intróval, át a ‘Luciferous Heart’ és a ‘Heyday’ páros súlyos és ütősen grandiózus hangzásán, valamint néhány csendes, akusztikus pillanaton, egészen a Neurosis-szerű, izzasztó és könyörtelen kompozíciókig (‘Brought Low’, ‘Bone & Ash’), a Deadbird a ‘III: The Forest Within The Tree’ megszilárdítja pozícióját a nemzetközi doom metal-színtéren.

A bandáról és az albumról bővebb infók a Facebookon olvashatók.


DEADBIRD - októberben új albummal tér vissza az arkansasi doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás