Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LEFT BEHIND - új lemezszerződés


2018-07-25

A Nyugat-Virginia-beli Left Behind zenekar az Unbeaten Records-tól igazolt át a Pure Noise Records-hoz, ahol jelenleg olyan bandák "tartózkodnak", mint a Knocked Loose, a Sanction, a Counterparts és a Terror.

A Pure Noise és a Left Behind első közös megmozdulása a tavalyi évben megjelent 'Blessed by the Burn' album digitális újrakiadása (ami itt vásárolható meg).

A 'Blessed by the Burn' album eredetileg 2017. október 27-én jelent meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. West By God
02. Sweetness of Nothing
03. Focus on the Flesh
04. Tough Love
05. Twenty Four
06. Blessed By the Burn
07. Scarred Soul
08. Early Mourning
09. Paranoid
10. Burn Out

A Left Behind meglehetősen nagy hullámokat kavart debütáló, 'Seeing Hell' című albumával az amerikai hardcore-színtéren, köszönhetően a banda dalainak erős sludge- és thrash-beütésének. A második, 'Blessed by the Burn' című albumon még durvábban pusztít a Left Behind - ez bizonyítja az első két single, a 'Tough Love' és az 'Early Mourning', melyek kétségkívül a banda eddigi legkeményebb, egyben legtöbb érzelemmel teli számai.

A Pure Noise kiadóval kötött szerződés értelmében 2019-ben megjelenhet a 'Blessed by the Burn' folytatása. Erről bővebb infók hamarosan...

A Left Behind aktuális turné-beosztása itt érhető el.


LEFT BEHIND - új lemezszerződés
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás