Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VANDALLUS - megjelent a 'Bad Disease' album


2018-10-10

A Midnight zenekar egyes tagjaival felálló, amerikai hard rock / metalbanda szeptember 28-án adta ki új albumát, a Pure Steel Records jóvoltából.

A Shaun "Vanik" Vanek gitáros-énekes és Steve Dukuslow dobos által alapított, clevelandi Vandallus együttes a legendás Midnight egyes tagjait tömöríti. A jelenlegi felállást Jason Vanek gitáros-vokalista, Tyler Harvey (Deadiron) gitáros és Tim Frederick (Wretch, Eternal Legacy, Destructor) basszer teszi teljessé. Annak ellenére, hogy a banda ötlete Jason fejéből pattant ki, a Midnight főnöke, Jamie Walters nagy mértékben hozzájárul a Vandallus dalszerzői munkáihoz. Az ő hatásai érezhetők a 2016-ban megjelent, 'On the High Side' című debüt-albumon (High Roller Records) is.

A Vandallus teljes mértékig különbözik a Midnight-től”- állítja Jason Vanek. “Alapvetően a késői hetvenes és a korai nyolcvanas évek hard rock zenéjének szellemében írjuk a dalainkat. Mindig is szerettem volna egy ilyen stílusú projektet; így igencsak rövid idő alatt összehoztam az egészet”.

A Vandallus 2018. szeptember 28-án adta ki második nagylemezét, a 'Bad Disease'-t, a Pure Steel Records jóvoltából.

Szimplán annyi volt a célunk, hogy egy újabb, fasza hard rock-nótákból álló kollekciót állítsunk elő” - mondta Vanek a 'Bad Disease' album kapcsán. Kezdve az olyan lendületes himnuszokkal, mint a 'Heart Attacker', át a tempós 'Infected' dalon (ami úgy szól, mintha 1979-ban adná elő a Dokken), egészen a groove-okkal teli 'Trash Talk'n' című számig, az új album - stílusát és energiáját tekintve - pontosan ott folytatódik, ahol az 'On the High Side' abbamaradt.

01. Infected
02. Trash Talk’n
03. Sundown Haze
04. Heart Attacker
05. Shock
06. Shake Down
07. Loaded
08. Vandallus
09. Bad Disease

Az album megjelent CD-n és digitálisan, valamint 300 példányszámra limitált bakeliten. A rendelési infókat a Pure Steel Records honlapján lehet elérni.

Alább megtekinthető a 'Heart Attacker' dal hivatalos live-videója, valamint meghallgatható az 'Infected' című szám:


VANDALLUS - megjelent a 'Bad Disease' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás