Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

"Kabin-láz" elnevezésű koncertsorozatot közvetít élőben a PSYCHOSTICK


2020-03-25

A comedy-rock műfaj királyai ingyenes koncertsorozattal ajándékozzák meg a kijárási tilalom áldozatait; vagyis minden rockzenét kedvelő embert.

A globális koronavírus-járvány közepette a Psychostick zenekar is azon van, hogy némileg enyhítsen a bezártság és az elkülönítettség által okozott szorongáson; ezért a tagok úgy döntöttek, ingyenes online koncertsorozatot indítanak március 26.-i kezdettel. A "kabin-láz" ("Cabin Fever Concerts") elnevezésű koncert-közvetítés csütörtökönként, (magyarországi idő szerint) este 20 órakor lesz elérhető online, élőben, interaktív megmozdulásokkal megspékelten.

"Erősen el kellett gondolkoznunk azon, hogy élőben, az internet-közvetítés előnyeit kihasználva működtessük a bandák, miközben interakcióba lépünk rajongóinkkal, nézőinkkal, és miután rájöttünk, hogy ebben Ti is maximálisan támogattok minket, örömmel valósítottuk meg ezt a hirtelen jött tervet, ebben a különös időben, amit most élünk. Ezt bármelyik banda megteheti; sőtmitöbb, mi magunk is arra buzdítunk minden előadót, aki nem turnézhat és koncertezhet élőben, hogy vessétek bele magatokat a live-streaming világába! Aztán majd meglepődtök, milyen jó móka ez!" - nyilatkozta a Psychostick frontembere, Rawrb.

"Ha az emberek nem mehetnek koncertekre, akkor mi visszük el a koncertet az ő otthonaikba... Szóval melegítsetek fel egy adag rámen-levest, és bulizzatok együtt velünk a fotelben! Az, hogy nem hagyhatjuk el a házat, még nem azt jelenti, hogy nem érezhetjük jól magunkat!" - tette hozzá Joshy.

Az első "kabin-láz" koncert felvétele itt lesz megtekinthető március 26-án, este 20 órai kezdettel:

A csapat 2019 karácsonya alkalmából Rob Zombie klasszikus 'Dragula' slágerét dolgozták át. A 'Zombie Claus' című átdolgozás kisfilmje a 'Dragula' eredeti videoklipjének vizualizációit veszi alapul - mindössze annyi a különbség, hogy a Psychostick hozzáadta a dalhoz sajátos humorát és a Karácsony ünnepének zeneiségét.

Íme az eredeti Rob Zombie-klasszikus:

A Psyhostick 2018-ban - négy év kihagyás után - új albummal tért vissza. A 'IV: Revenge of the Vengeance' album folytatása 'Do' címmel jelent meg 2018. július 27-én.

A 'Do' album egy valódi "meglepetés-kiadvány", mivel a banda nem adott hírt a munkálatokról; július 24-én a Twitch-en keresztül mutatta be először az új dalokat a közönségnek, egy élő stream keretében.

A banda hivatalos közleménye így szól: "Na, itt van! "Do". Ez a mi meglepetésünk nektek, gyíkok! Új album! A kísérletezés fantasztikus élmény volt. Nagyra méltatjuk a türelmeteket és a megértéseteket. Egyetértünk veltek: négy év igen hosszú idő; de reméljük, most mindent helyre hozhatunk!".

"A 'Do' a banda első, 100%-ig független, kiadók kezeitől mentes albuma 2003 óta! A produceri munkák teljes egészét is mi magunk végeztük; így profit is egyenesen a Psychostick-nek megy. Számunkra egy nagyon nagy dolog - nem is lehetnénk hálásabbak irányotokba. Egyébként a 2018-as év fémjelzi első albumunk megjelenésének 15 évfordulóját. Nagyon örülünk, hogy a banda még mindig él és működik, és világszerte büszkén képviseli a comedy-metal műfajt. Ígérjük, addig fogjuk űzni az ipart, amíg ki nem dobnak minket a szülői házból, vagy amíg fel nem lőnek minket a Marsra. Így van. Megyünk a Marsra, bassza meg!".

A 'Do' album ismét bebizonyítja, hogy a Psychostick a Föld nevű bolygó egyik legpoénosabb bandája. A lemezre több mint egy órányi, fejrázós humor-bomba került fel - köztük az 'Adulting' című single ("mert ugye ki az, aki fel akar nőni?!") és a 'From The Heart' (ami "a gyűlölt emberek balladája").

A tracklista:
01. We Are a Band
02. You Can (Maybe) Do It
03. Tuesday
04. Adulting
05. From The Heart
06. Do
07. Got_no_breaks_demo.Wav
08. Introvert Party Time
09. Thinkin' With Yer Dick
10. Uncle Material
11. Bacon, Egg, & Cheese On Toast with Sriracha
12. Uhhhnngg
13. Stream Stutter
14. Got_no_breaks_mix_ver3.Wav
15. Socks & Sandals (Pajama Pants)
16. Keys
17. Gurrrrrr
18. Moving Day
19. Rent In Peace
20. Got_no_brakes_finalmix03_final07.Wav
21. Outtakes Episode V: Outtakes Strike Back
22. FLOP

Az album hivatalosan 2018. július 27-én jelent meg, CD-n és digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni. Mint később kiderült, egy hét alatt több Billboard-listára is felkerült a 'Do' album: a 'Comedy' lista 1. helyén végzett; míg 14. lett a 'Hard Rock' listán, 39. a 'Rock' listán, szintén 39. a 'Független albumok" listáján, és 9. a 'Heatseekers' charton.

Lentebb elérhető négy új dal hivatalos videoklipje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás