Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEGRAVE - "43 percnyi színtiszta amerikai thrash metal"


2018-07-25

A Missouri-beli Degrave zenekar július 27-én adja ki önmagáról elnevezett debüt-albumát, ami itt teljes egészében végighallgatható.

"A trendek jönnek és mennek, de a thrash metal sosem hal meg! A Missouri-beli Degrave feszes riffekkel, tempóval és némi pszichedeliával igazolja a műfaj örökös létjogosultságát. Hogy pontosan hol található a Degrave a thrash-spektrumon belül? Nos, Dylan Volmert ének-témái és üvöltései leginkább David DiSanto (Vektor) stílusára emlékeztetnek; míg Clyde Daniels egy egyedi különleges sztratoszférába repíti a hallgatókat, gyors riffjei és pengés, technikás szólói révén. Eközben Jordan Roedel és Jeff Kearney szintén precíz munkát végez a ritmus-szekcióban - a 'Hatriot' című szám basszus-intrójára például Cliff Burton is büszke lenne. Fontos továbbá megemlíteni az olyan dalokat, mint a nyers, mélyen hangolt témákkal operáló ‘All You Need’; a kozmikus-pszichedelikus ‘Tortured’; vagy az ütősen intenzív, néhol hardcore-szerű ‘Grander Grandeur’. Ami a lényeg: minden thrash-mániákus megtalálja a magának valót ezen a lemezen".

Alább meghallgatható a teljes 'Degrave' album:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


DEGRAVE -
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás