Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INEXORUM - hallgasd végig az egyszemélyes Minnesota-beli black metal formáció debütáló lemezét!


2018-07-25

Az Inexorum 'Lore of the Lakes' címmel adja ki bemutatkozó lemezét, digitálisan és bakeliten, július 27-én.

Az egyszemélyes projekt mestere Carl Skildum (Antiverse, Threadbare, Obsequiae), aki a korai Naglfar / Sacramentum / Dawn lemezek által ihletve írta meg és vette fel a 'Lore of the Lakes' albumot, aminek koncepciója Minnesota folyói és természeti csodái köré épül. Az Inexorum tulajdonképpen "a Közép-Nyugat válasza a '90-es évek svéd blackened death metal-mozgalmára".

A 'Lore of the Lakes'  kapcsán Skildum elmondta: “Nagyon örülök, hogy végre megoszthatom ezt az albumot mindenkivel. 2017 tavaszát és telét azzal töltöttem, hogy felzárkózva a padlásomra megalkossak néhány dalt, a '90-es évek dallamos black / death metal zenéje iránti tiszteletem nyomán. Az elmúlt években sokat dolgoztam teljes felállású bandákkal, de mindeddig még sosem gondoltam arra, hogy saját magam hozzak össze egy dal-kollekciót; ami egyébként egy fantasztikus kihívás. A zord tél, amit az ablakon át láttam, nagy mértékű ihletett adott a zeneszerzésben... nem is beszélve arról, milyen szép Minnesota természete és tájai. Nagyon hálás vagyok a Gilead Mediának, hogy segített az album megvalósításában; és persze barátomnak, Matt Kirkwold-nak, aki basszusgitáron játszik, és egyben elvégezte az album keverését”.

Íme az Inexorum debütáló albuma:

Az album előrendeléséről itt lehet bővebb infókat találni.


INEXORUM - hallgasd végig az egyszemélyes Minnesota-beli black metal formáció debütáló lemezét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás