Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albumon dolgozik az olasz TYTUS zenekar


2018-07-25

Az olasz heavy metal banda nemrég szerződést kötött a spanyol Fighter Records-szal; és jelenleg is második nagylemeze, a 'Rain After Drought' véglegesítésével van elfoglalva.

A Tytus 2014-ben alakult Triesztben. Első kiadványuk egy limitált bakelit-kislemez volt, 'White Lines' (2015) címmel. Később a zenekart leizaolta a Sliptrick Records, amely kiadónál 2016 októberében megjelent első nagylemezük, a 'Rises', ami világszerte pozitív kritikákat kapott a metal-sajtótól és a rajongóktól.

2017 nyarán került a banda kapcsolatba a Fighter Records-szal, ami végül azév decemberében le is igazolta őket. A csapat ekkoriban látott neki második albuma dalszerzői munkálatainak. Hosszan tartott a folyamat, de 2018 nyarán végre megkezdhették a 'Rain After Drought' felvételeit. A második nagylemez a deübt-albumhoz hasonló stílust képvisel; tehát ez esetben is gyilkos dallamokra és bivalyerős riffekre kell számítani, a korai Metallica, Iron Maiden, Megadeth és Slugh Feg vonalán...

Hamarosan elkészül a 'Rain After Drought'; a banda pedig közzéteszi az első single-dalt, valamint a borítót és a dallistát... de addig is nézzük meg a 'Rises' album egyik, korábban megjelent videoklipjét!


Új albumon dolgozik az olasz TYTUS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás