Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TEXAS METAL OUTLAWS - ősszel megjelenik a texasi all-star metal-projekt debütáló lemeze


2018-07-26

A Texas Metal Underground (TMU) Records jelentette be a Texas Metal Outlaws nevű all-star projektet, "ami fél lábbal a "Texas-metal" múltjában van, fél lábbal pedig a műfaj jövője felé veszi az irányt.

A négy éven át tartó munka mostanra hozta meg az eredményt: a Texas Metal Outlaws projektet, ami a klasszikus teasi rock- / metalzenei színtér neves zenészeiből tevődik össze. A projekt mestere az Ignitor / Witches Mark gitáros Robert Williams. Ő komponálta az  all-star zenekar debütáló albumát, amin többek közt szerepel Jason McMaster (WatchTower, Dangerous Toys, Broken Teeth), Mike Soliz (Militia, Assalant), Stuart Laurence (Ignitor, Agony Column), Donnie Van Stavern (S.A. Slayer, Riot), James Rivera (Helstar), Larry Barragan (Helstar), Al Berlanga (Syrus), Mark Zamarron (Las Cruces), Felix Griffin (D.R.I.) és néhány további meglepetés-vendég.

A TMU Records közleménye így szól: "Kiadónk 2008 óta igyekszik napvilágra juttatni, felszínre hozni rég elveszett, soha nem hallott zenei kincseket a '80-as / '90-es évek texasi metal-underground színteréről. A TMU Records elsődleges célja és küldetése, hogy őrizze és feltámassza ezeket az elveszett felvételeket, és ismét elhozza a Texas-metal forradalmát. Kiadónk továbbá azzal a céllal jött létre, hogy informálja a világot azokról a nagyszerű bandákról, akik eredeti nótákat írtak és adtak elő, néhány alkalommal felléptek, és talán egy demót is rögzítettek, mielőtt végleg el nem tűntek volna. Senki nem tagadhatja, hoyg rengeteg olyan zenekar létezik, ami sosem volt ismert és híres, de mégis megérdemel egy helyet a metal-történelemkönyvben... jelen esetben konkrétan a texasi metal könyvében".

Ilyen felvételeket elevenít fel, éleszt újjá a TMU a 'Texas Metal Outlaws' albumon is, ami az ősz folyamán jelenik meg, több különféle változatban; CD-n, kazettán és limitált bakeliten. Hamarosan jönnek a friss hírek, előzetesek...


TEXAS METAL OUTLAWS - ősszel megjelenik a texasi all-star metal-projekt debütáló lemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás