Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE PAIN METHOD néven térnek vissza a Generation Kill egykori tagjai


2018-07-26

A The Pain Method felállását egykori Generation Kill / Stereomud / Pro-Pain / Fragile Mortals tagok alkotják. A banda az Eclipse Records-szal kötötte meg első lemezszerződését.

Nem sokkal azután, hogy a Generation Kill 2017-ben feloszlott (azóta új felállással újjáalakult), a két gitáros - Rob Moschetti (Pro-Pain, M.O.D.) és Jay Trenczer (Mutilation) - és a dobos Rob Youells (Fragile Mortals) nekiláttak egy új banda összeállításának, új dalok megírásának. Miután bevették a csapatba John Fattoruso-t (Stereomud) és Will Winton-t (Thanatotic Desire), létrejött a The Pain Method.

A New York City-ben székelő banda a napokban ért végére debütáló albuma munkálatainak. A 'What Doesn’t Kill You…' címmel ellátott lemez várhatóan 2018 őszén jelenik meg, az Eclipse Records jóvoltából.

"Az Eclipse kiadó stábja nagy rajongója ennek az albumnak. Számunkra ez nagyon sokat jelent; jóval többet, mint az, ha szimplán egy neves kiadónál lennénk" - nyilatkozta Rob Moschetti frontember. "Így ez a lemez biztos, hogy nem fog elveszni a nagy dömpingben; lévén az Eclipse egy gondos, odafigyelő kiadó. Kéz a kézben együttműködnek velünk; szóval mindenképpen ez a cég a The Pain Method megfelelő otthona".

Hamarosan közzéteszik a 'What Doesn't Kill You' részleteit... de addig is alább elérhető az első single-dal, a 'Gone For Good' ízelítője.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről, a Facebookon érhetők el.


THE PAIN METHOD néven térnek vissza a Generation Kill egykori tagjai
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás