Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MALACODA - 'Restless Dreams' címmel érkezik a kanadai metalbanda második nagylemeze


2018-07-27

Az Ontario-beli gothic / power metal banda a Rockshots Records jóvoltából jelenteti meg következő stúdióalbumát.

Három évvel a debütáló nagylemez, és két évvel a 'Ritualis Aeterna' EP megjelenése után a Malacoda 2018 őszén új albummal tér vissza. A Rockshots Records jóvoltából megjelenő 'Restless Dreams' koncepciója a Silent Hill 2 című videójáték témáján alapszik (elsőként 'Ritualis Aeterna' album 'I Got A Letter' című számában foglalkozott ezzel a témával a banda).

A 'Restless Dreams' - a Silent Hill atmoszférájának megfelelően - egy "sötét, gyötrelmes zenei kaland", aminek központi témája a veszteség, a bűn és a terror". A történet főszereplője egy lecsúszott ember, aki nekivág Silent Hill szellemvárosának, miután levelet kapott halott feleségétől, aki ott szeretne találkozni vele. A Malacoda új interpretációját vázolja fel a klasszikus videójátéknak - ennek megfelelően elevenedik meg a hallgató fejében a hamuval borított város nyomasztó, klausztrofóbikus aurája.

A 'Restless Dreams' hanganyagának mesteri keverését Jon Howard (Threat Signal, Imonolith) végezte el. Többek közt neki köszönhetően vehetnek részt a rajongók "egy atmoszférikus / melodic-metal kalandon, melynek végcélja a kétségbeesés és az elhagyatottság horrorisztikus világa".

Az albumot Észak-Amerikában október 19-én, Európában pedig október 26-án adja ki a Rockshots Records. Hamarosan jönnek a további részletek, első ízelítők...


MALACODA - 'Restless Dreams' címmel érkezik a kanadai metalbanda második nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás