Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Harmadik albumát vette fel a DÉCEMBRE NOIR - itt az új klip, a 'Barricades'!


2018-11-05

A türingiai melankólikus death / doom metal banda új lemezszerződést kötött a Lifeforce Records-szal.

A Décembre Noir mindeddig két melankólikus, death / doom metal stílusú nagylemez ('A Discouraged Believer', 'Forsaken Earth') révén ismertette meg önmagát a műfaj rajongóival - ezeket az F.D.A. Rekotz kiadó gondozta.

A Décembre Noir harmadik nagylemeze 'Autumn Kings' címmel jelenik meg november 9-én, mint a 2016-os 'Forsaken Earth' folytatása. Az új lemez producere és hangmérnöke Alexander Dietz (Heaven Shall Burn) volt - a felvételek az ő saját stúdiója, a Chemical Burn falai között zajlottak.

Az 'Autumn Kings' lemezen erősen érezhető a banda hangzásbeli evolúciója. Az erfurti együttes célja természetesen ezúttal is a feszültségek keltése és a váratlan hangulatváltások. Emellett persze a dalok nincsenek híján keménységnek és komplexitásnak sem. Ettől függetlenül a zenekar figyelmeztet: "Ne legyenek elvárásai senkinek; egyszerűen csak hagyjátok, hogy a hatalmába kerítsen ez a lemez. Ha ezt teszitek, élvezetes meglepetésekbe részesültök!".

Az 'Autumn Kings' borítója és tracklistája így néz ki:

01. In The Pouring Rain
02. Autumn King
03. Barricades
04. A Weeping Sunrise
05. Between Silence And Shards
06. Dress.Code.Black
07. Hymn Of Sorrow
08. The Downward Path

Elsőként a 'Dress.Code.Black' című számot mutatták be az albumról, szöveges videoklip formájában. Később megjelent a 'Barricades' hivatalos videoklipje is. Íme a premierek:


Harmadik albumát vette fel a DÉCEMBRE NOIR - itt az új klip, a 'Barricades'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás