Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

13 év után új albummal tér vissza a legendás CANCER zenekar


2018-07-27

A brit death metal-legendák a Peaceville Records-szal kötötték meg új lemezszerződésüket.

A Cancer Nagy-Britannia premier death metal bandájának számított a '80-as évek végén és a '90-es évek elején. A veterán zenekar öt klasszikus nagylemezt tudhat maga mögött; az idei év pedig fennállásuk 30. évfordulóját fémjelzi. Ennek örömére állt újra össze egy új album erejéig a három eredeti tag - John Walker gitáros-énekes, Ian Buchanan basszer és Carl Stokes dobos -, 1995 óta most először.

A Cancer az elmúlt három évben számos rangos metla-fesztiválon fellépett - így promótálták újra kiadott első három albumukat a régi rajongók és az új generációs közönség előtt. Ezen tényezők természetesen komoly mértékben hozzájárultak az új album inspirációjához.

A visszatérő albumot - ami az első hivatalos Cancer-anyag a 2005-ös 'Spirit in Flames' lemez óta - 'Shadow Gripped' címmel látták el. 12 szám került fel rá, a klasszikus, old-school brutál-death műfaj stílusában. Az új album felvételeire a walesi Foel Stúdióban került sor, Simon Efemy (Paradise Lost, Napalm Death, Amorphis) hangmérnök közreműködésében - ő végezte a produceri munkákat és a keverést is. Az utó-munkálatok egy meg nem nevezett spanyolországi stúdióban zajlottak.

Az album felvételei nagyon jól sikerültek. Elértük azt, hogy zenénk ismét magán viselje a klasszikus lemezek esszenciáját. Semmi másra nem kell tehát számítani, csakis durva death metal zenére, ami leszedi a tökeiteket, majd megrágja és kiköpi azt, titeket pedig ott hagy ordítani az út szélén!!!!” - közölte a banda.

A 'Shadow Gripped' várhatóan 2018 legvégén jelenik meg, a Peaceville Records jóvoltából. Friss hírek hamarosan!


13 év után új albummal tér vissza a legendás CANCER zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás