Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Bones' címmel új dalt és videoklipet osztott meg a MAKE THEM SUFFER


2020-06-16

Az ausztrál, szimfónikus deathcore műfajban utazó Make Them Suffer zenekar közel három évvel legutóbbi, 'Worlds Apart' című albumának megjelenése után dobott piacra egy új stúdió-dalt.

A Make Them Suffer új nagylemeze 'How to Survive a Funeral' címmel jelenik meg, 2020. július 24-én, a Rise / Greyscale Records jóvoltából. A banda ezúttal Los Angeles-ben,  Drew Fulk (Motionless In White, Bullet For My Valentine) producerrel vette fel az új albumot, amire az alábbi dalok kerültek fel:

01. Step One
02. Falling Ashes
03. Bones
04. Drown With Me
05. Erase Me
06. Soul Decay
07. Fake Your Own Death
08. How to Survive a Funeral
09. The Attendant
10. That’s Just Life

Elsőként az 'Erase Me' című számot osztották meg, hivatalos videoklip formájában. Íme a premier:

Újonnan pedig megjelent a második single, az "elbaszott szerelmes nóta", a 'Drown With Me':

Az újabb premier, a "rossz szokásokról, függőségről és felelősség-vállalásról" szóló, 'Soul Decay' című szám alább elérhető:

Június közepén megosztották a 'Bones' című szám hivatalos videoklipjét. Ez a dal "a feltétel nélkül áldozat-hozatalról" szól.

2019 nyarán egy másik új dalt is bemutatott a banda: a 'Hollowed Heart' a Make Them Suffer első felvétele a 2018 nyarán megjelent, '27' című single kiadása óta.

"A 'Hollowed Heart' valószínűleg a valahavolt legdühösebb MTS-szám. Ezt az új dalt néhány hozzám közel álló személy szívszaggató története ihlette" - nyilatkozta Sean Harmanis énekes.

Alább meghallgatható, valamint digitális single-ként megvásárolható az előző, '27' című single-dal is.

A Make Them Suffer zenekar legutóbbi, 'Worlds Apart' című nagylemeze 2017. július 28-án jelent meg, a Rise Records jóvoltából.

"A 'Worlds Apart' album új érát fémjelez a Make Them Suffer történetében" - nyilatkozta Sean Harmanis énekes. "Dalszerzés és produkció tekintetében ugyanis komoly kockázatokat is bevállaltunk. Ez az album ugyanakkor egyfajta emlékeztető is önmagunk számára: észben kell ugyanis tartanunk, hogy a fejlődés és a változás a világ egyik legjobb dolga. Azt már előre megjósolhatjuk, hogy a 'Worlds Apart' egy olyan album, amit sokáig nem fogsz kivenni a lejátszódból".

A tracklista:
01. First Movement
02. Uncharted
03. Grinding Teeth
04. Vortex
05. Fireworks
06. Contact
07. Power Overwhelming
08. Midnight Run
09. Dead Plains
10. Save Yourself

Az album első ízelítőjeként jelent meg a 'Fireworks' című single hivatalos videoklipje; később pedig az 'Uncharted', a 'Vortex' és a 'Save Yourself' audiója. Íme a premierek:

Az albumot itt lehet megrendelni digitálisan, CD-n, LP-n, valamint egyéb merchandise-termékek, pakkok formájában.

A banda jövőbeni turné beosztása itt érhető el.


'Bones' címmel új dalt és videoklipet osztott meg a MAKE THEM SUFFER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás