Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'27' címmel új dalt osztott meg a MAKE THEM SUFFER


2018-07-27

Az ausztrál, szimfónikus deathcore műfajban utazó Make Them Suffer zenekar egy évvel legutóbbi, 'Worlds Apart' című albumánek megjelenése után dobott piacra egy új stúdió-dalt.

Alább meghallgatható, valamint digitális single-ként megvásárolható az új, '27' című szám. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a dal felkerül-e egy új albumra, vagy csak önálló kislemezként látott napvilágot...

A Make Them Suffer zenekar aktuális, 'Worlds Apart' című nagylemeze 2017. július 28-án jelent meg, a Rise Records jóvoltából.

"A 'Worlds Apart' album új érát fémjelez a Make Them Suffer történetében" - nyilatkozta Sean Harmanis énekes. "Dalszerzés és produkció tekintetében ugyanis komoly kockázatokat is bevállaltunk. Ez az album ugyanakkor egyfajta emlékeztető is önmagunk számára: észben kell ugyanis tartanunk, hogy a fejlődés és a változás a világ egyik legjobb dolga. Azt már előre megjósolhatjuk, hogy a 'Worlds Apart' egy olyan album, amit sokáig nem fogsz kivenni a lejátszódból".

A tracklista:
01. First Movement
02. Uncharted
03. Grinding Teeth
04. Vortex
05. Fireworks
06. Contact
07. Power Overwhelming
08. Midnight Run
09. Dead Plains
10. Save Yourself

Az album első ízelítőjeként jelent meg a 'Fireworks' című single hivatalos videoklipje; később pedig az 'Uncharted', a 'Vortex' és a 'Save Yourself' audiója. Íme a premierek:

Az albumot itt lehet megrendelni digitálisan, CD-n, LP-n, valamint egyéb merchandise-termékek, pakkok formájában.

A banda jövőbeni turné beosztása itt érhető el.


'27' címmel új dalt osztott meg a MAKE THEM SUFFER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás