Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Hollowed Heart' címmel új dalt osztott meg a MAKE THEM SUFFER


2019-06-06

Az ausztrál, szimfónikus deathcore műfajban utazó Make Them Suffer zenekar két évvel legutóbbi, 'Worlds Apart' című albumánek megjelenése után dobott piacra egy új stúdió-dalt.

A 'Hollowed Heart' a Make Them Suffer első felvétele a tavaly nyáron megjelent, '27' című single kiadása óta.

"A 'Hollowed Heart' valószínűleg a valahavolt legdühösebb MTS-szám. Ezt az új dalt néhány hozzám közel álló személy szívszaggató története ihlette" - nyilatkozta Sean Harmanis énekes.

Alább meghallgatható, valamint digitális single-ként megvásárolható az előző, '27' című single-dal is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek az új dalok felkerülnek-e egy új albumra, vagy csak önálló kislemezként láttak napvilágot...

A Make Them Suffer zenekar aktuális, 'Worlds Apart' című nagylemeze 2017. július 28-án jelent meg, a Rise Records jóvoltából.

"A 'Worlds Apart' album új érát fémjelez a Make Them Suffer történetében" - nyilatkozta Sean Harmanis énekes. "Dalszerzés és produkció tekintetében ugyanis komoly kockázatokat is bevállaltunk. Ez az album ugyanakkor egyfajta emlékeztető is önmagunk számára: észben kell ugyanis tartanunk, hogy a fejlődés és a változás a világ egyik legjobb dolga. Azt már előre megjósolhatjuk, hogy a 'Worlds Apart' egy olyan album, amit sokáig nem fogsz kivenni a lejátszódból".

A tracklista:
01. First Movement
02. Uncharted
03. Grinding Teeth
04. Vortex
05. Fireworks
06. Contact
07. Power Overwhelming
08. Midnight Run
09. Dead Plains
10. Save Yourself

Az album első ízelítőjeként jelent meg a 'Fireworks' című single hivatalos videoklipje; később pedig az 'Uncharted', a 'Vortex' és a 'Save Yourself' audiója. Íme a premierek:

Az albumot itt lehet megrendelni digitálisan, CD-n, LP-n, valamint egyéb merchandise-termékek, pakkok formájában.

A banda jövőbeni turné beosztása itt érhető el.


'Hollowed Heart' címmel új dalt osztott meg a MAKE THEM SUFFER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás