Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Októberben debütál a Baptists / 3 Inches Of Blood tagok alkotta EROSION zenekar


2018-07-31

Itt az első single-dal, a 'Human Error'!

A világ minden bizonnyal már jóval hamarabb hallott volna az Erosion zenekarról, ha a tagok nem lennének ennyire elfoglaltak eredeti projektjeikkel. Nick Yacyshyn gitáros, Danny Marshall dobos és Andrew Drury basszer Vancouver hardcore-veteránjainak számítanak, köszönhetően a Baptists együttesben végzett munkájuknak. Mellettük egy másik tehetség, Rick O’Dell szerepel az Erosion-ben - ő a klasszikus sludge-rocker Tobeatic zenekar és a punk-rocker Hard Feelings basszusgitárosa (de jelen esetben ritmusgitáron zenél). Az Erosion felállását Jamie Hooper énekes teszi teljessé - őt a 3 Inches Of Blood és a Congress zenekarok éléről ismerhetjük.

Az Erosion mostanra készült el debütáló albumával, ami a 'Maximum Suffering' címet kapta. A lemez a Hydra Head kiadó dobja piacra, 2018. október 19-én. A 'Maximum Suffering' tulajdonképpen a banda második kiadványa; lévén 2013-ban már előrukkoltak egy mini demó-kazettával, 'Kill Us All' címen.

Saját zenéjüket “katartikus audió-robbanásként" definiálják. A 'Maximum Suffering' albumon a klasszikus grind zene brutalitása vegyül a d-beat hardcore tempójával és a modern death metal lüktető, súlyos riffjeivel.

A Hydra Head Records digitális változatban és bakeliten is kiadja a lemezt. Az előrendelésről itt lehet bővebb infókat találni.

A tracklista:
01. Maximum Suffering
02. Everything Is F***ed
03. Need For Death
04. Human Error
05. Serpent Lust
06. The Crone
07. Deep In Hell
08. We Have Failed Us
09. Scorched Earth
10. Black Waves
11. Storm Of Steel
12. Dusted
13. Consumed

Íme az első single-dal, a 'Human Error':


Októberben debütál a Baptists / 3 Inches Of Blood tagok alkotta EROSION zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás