Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: ESKIMO CALLBOY - 'Shallows'


2018-07-30

A németországi Castrop Rauxel városából származó modern-metal banda néhány hete kiadott egy új koncert-albumot...

"Hatalmas köszönet illeti kitartó és elkötelezett rajongótáborunkat; ezért úgy döntöttünk, bemutatunk egy vadonatúj videoklipet, amit a ‘Shallows’ dalhoz forgattunk! A felvételre a The Scene turnén került sor még valamikor az év elején (hálás köszönet a rendezésért Christian Ripkens-nek). Hamarosan újabb turnéra indulunk; méghozzá az Attila társaságában!".

Az Eskimo Callboys június 8-án adta ki 'The Scene - Live in Cologne' című koncertlemezét, CD+DVD / Blu-ray változatban. A kiadványról bővebb infókat itt lehet találni.

Az Eskimo Callboy második és harmadik albuma egyaránt bekerült a német toplista első tíz helyezettje közé: a 'We Are The Mess' (2014) a 8., a 'Crystals' (2015) pedig a 6. helyen végzett. Ezt követően a hattagú csapat olyan zenekarokkal turnézott Európa-szerte, mint a Callejon, a Papa Roach, a Five Finger Death Punch és az Asking Alexandria. Felléptek többek közt a Wacken, a Summer Breeze, az Open Flair és a Nova Rock fesztiválokon; de megjárták Japánt, Oroszországot, Kínát, Dél-Afrikát és az USA-t is (a Deuce és a Kottonmouth Kings társaságában).

A füstös német klubokból tehát rövid időn egy nemzetközi produkcióvá nőtte ki magát az Eskimo Callboy - ennek megfelelően globális lemezszerződésre volt szükségük. Ezt kapták 2017-ben a híres Century Media Records-tól, pontosabban annak egyik leányvállalatától, a People Like You Records-tól. Itt jelent meg aktuális, negyedik nagylemezük, a 'The Scene', amiről bővebben itt írtunk.

Az Eskimo Callboy jövőbeni turné-beosztását a banda hivatalos honlapján lehet elérni.


Klip-premier: ESKIMO CALLBOY - 'Shallows'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás