Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ARCTICCIRCLE - 6 év után új albummal jelentkezett a kanadai grindcore banda


2018-07-31

A Manitoba-beli ArcticCircle zenekar "nagy dózisú bush-metal" zenével áll a hallgatók elé. Új lemezük, a 'Where Ice Meets Ocean' hivatalosan is megjelent.

Az ArcticCircle története 2001-ben kezdődött, amikor Sean Vermentor énekes-gitáros "előhozta a pincéből" saját black metal-projekjét, és ugyanazon a néven egy teljes értékű bandát alapított, Jon Cloud dobossal és Howard "Abomination" basszusgitárossal közösen.

Zenéjük a black és a thrash metal, valamint a grindcore különleges elegye - ők maguk "bush-metalnak" nevezik ezt a stílust. Eddigi fennállásuk során többe EP-t és három nagylemezt adtak ki - köztük a 2006-os 'Forcing the Astral'-t, amit a neves Profound Lore Records gondoz.

2018-ban eljött az idő a negyedik hivatalos album kiadására. A 'Where Ice Meets Ocean' című lemezen a banda némi irányváltást prezentál: dalaik lassabbak lettek, és alapvető rock / metal-hatások érezhetők rajtuk. Az ArcticCircle szerint ez a lemez a "bush-metal összegzése: nyers, mocskos és izgalmas"!

Íme a teljes album-stream:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


ARCTICCIRCLE - 6 év után új albummal jelentkezett a kanadai grindcore banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás