Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette következő albumát az ARES KINGDOM


2018-07-31

A kansasi death-thrash banda bevonult saját, Very Metal Sound nevezetű stúdiójába, hogy felvegeye negyedik nagylemezét.

A 2015-ös, első világháborús témájú, 'The Unburiable Dead' című album folytatása 'By the Light of Their Destruction' címmel lát napvilágot, 2019 tavaszán. Az új lemezen az Ares Kingdom új hangzást vonultat fel: összességében sötétebb, keményebb és kaotikusabb dalokkal állnak elő.

Chuck Keller gitáros / dalszerző a következőképpen nyilatkozott az új irányzatról: “Egy kicsit aggódtam, mert nem tudtam, milyen lesz az AK hangzása, miután megírtuk a 'The Unburiable Dead' albumot... De mnár 2015 nyarán nekiláttam Vulpecula-archívumom felelevenítésének; az elfeledett és fel nem használt ötletek újonnani átvizsgálásának. Ezek az anyagon azóta ott hevernek a polcon, hogy 1999 óta megalapítottuk ezt a bandát. Mondanom sem kell, ismét felgyulladta bennem a régi Vulpecula-tűz, és rögtön azt éreztem, hogy itt az ideje visszatérni a régi sötétséghez, brutalitáshoz”.

 “Egyes zenekarok negyedik albumai általában jóval technikásabbak és gógyisabbak, mint a régebbi lemezeik; de ez a legtöbb esetben azt is jelenti, hogy elvész belőle a harag és a tűz. Olyan ritkán fordul elő, hogy a miénkhez hasonló helyzetben egyszerűsítettebb, primitívebb megközelítéssel állnak a dologhoz a zenekarok... mi azonban éppen ezt éreztük természetesnek” - tette hozzá Alex Blume basszusgitáros-énekes.

Mike Miller így folytatta: “Attól függetlenül, hogy az új dalok és azok stílusa egyértelműen Ares Kingdom-szerűen szól, a próbák során igyekeztük a megírt szerzemények primális erejére fókuszálni. Könnyen meglehet, hogy ez a lemez lesz karrierünk legkeményebbike!”.

A 'By the Light of Their Destruction' megjelenik LP-n, CD-n, PD-n, MC-n és digitális formátumokban, rajta az alábbi dalokkal:

01. The Hydra Void
02. Burn, Antares (Scorpius Diadem)
03. Dark Waters Eridanus
04. Radiant And Storm
05. Eighteen Degrees Beneath
06. Allegory
07. The Bones Of All Men
08. Iconologia
09. A Reward For Sin
10. Talis Chimera Est

Hamarosan közzéteszik a további részleteket, első ízelítőket...

Az Ares Kingdom 1996-ban alakult, miután Mike és Chuck véget vetett előző bandája, az Order From Chaos működésének. Az AK az első négy évben duóként dolgozott, de 2001-ben Doug Overbay ritmusgitáros és Alex Blume basszer-énekes is beszállt a felállásba. Első lemezszerződését az NWN! (Nuclear War Now!) Productions-től kapta meg a zenekar, 2004-ben - ezen kiadó szárnyai alatt három teljes értékű nagylemezt ('Return to Dust' - 2006, 'Incendiary' - 2010, 'The Unburiable Dead' - 2015), egy válogatás CD-t ('Firestorms and Chaos' - 2008), valamint egy feldolgozás-albumot ('Veneration' - 2013) adtak ki.


Bejelentette következő albumát az ARES KINGDOM
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás