Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Nyár végén megjelenik a WAXEN negyedik lemeze


2018-07-31

A háborús és okkult témákkal foglalkozó, amerikai black metal projekt - aminek egyetlen tagja Toby Knapp - bejelentette negyedik sorlemezét.

A Darken és az Onward zenekarok alapítója / gitárosa / producere, Toby Knapp a Moribund Records-szal állt össze, a Waxen új, 'Terror Decree' című albumának augusztus 27.-i kiadása végett.

A 'Terror Decree' egy "sötét és zord hangulatú album, ami magában foglal mindent, amiről a Watain és a Leviathan ismeretes; de persze nagy mértékben képviselteti magát Toby Knapp jellegzetes gitár-művészete. A Waxen új sztenderdeket állított a nemzetközi extrém és black metal-színtéren.

Az új kiadványra bónuszként felkerült Toby Knapp másik bandája, az Affliktor újonnan rögzített, 'Blade from the West' című EP-je. Íme a borító és a dallista:

01. Denier
02. Wir Kampfen
03. Terror Decree
04. Ionized
05. Arc Of Abomination
06. I Pass Away
07. Tyrant Of Armageddon
08. Conflagration Elite

Affliktor - 'Blade from the West' MCD
09. Enter 731
10. To See The Light
11. Blade From The West
12. Fortress Of Zhongma

Toby Knapp - aki pályafutását a Forced Religion nevezetű extrém metal bandában kezdte, de saját black metal bandákkal is rendelkezik, és alapítója / gitárosa / producere volt a Darken, illetve az Onward zenekaroknak, valamint szólóban is aktívan alkot - legutóbbi megmozdulásairól itt írtunk.


Nyár végén megjelenik a WAXEN negyedik lemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás