Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Famine' címen új kislemezt ad ki a WESTFIELD MASSACRE


2018-07-31

A Westfield Massacre hamarosan bemutatja első, Seann Nicols (ex-Quiet Riot, Blotzer’s Ratt, Adler’s Appetite) énekessel közös dalát.

A banda augusztus 3-án adja ki a 'Famine' című kislemezt (iTunes, Apple Music, Amazon, Spotify, stb.), ami az első ízelítője lesz a soron következő, 2019 elején megjelenő stúdióalbumnak. Az új single-dalhoz videoklipet is forgatott a csapat, Ron Underwood rendezésében. Premier hamarosan...

A Westfield Massacre zenekar 2017 nyara óta Seann Nicols énekessel áll fel (eredeti nevén: Sheldon Tarsha, aki korábban az Adler's Appetite, a Quiet Riot és a Bobby Blotzer-féle Ratt zenekarokban vokálozott).

A banda eredeti énekese, Tommy Vext azért vált ki, hogy csatlakozzon a Bad Wolves felállásához. A Westfield Massacre 2017 júliusának elején már az új felállással indult észak-amerikai headliner turnéra. A csapatot - Nicols mellett - Stephen Brewer gitáros, Erik Tisinger basszer (Otep, Thrown Into Exile) és Dio Britto dobos - alkotja.

A Westfield Massacre bemutatkozó albuma - aminek munkálatai Joseph McQueen producelésében zajlottak, az Echelon Stúdió falai között 2016. április 29-én jelent meg, a független Urban Yeti Records kiadó gondozásában. A lemezről - ami előkelő helyen végzett az amerikai toplistákon - három videoklip / single-dal is bemutatásra került. Minderről bővebben itt írtunk.


'Famine' címen új kislemezt ad ki a WESTFIELD MASSACRE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás