Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A LIGHT DIVIDED - elkészült és októberben megjelenik a 'Choose Your Own Adventure' című debüt-album


2018-09-14

"Fertőző pop-ritmusok, élénkítő vokálok, hajtépő riffek és felejthetetlen dallamok" - többek közt ezekre kell számítani az A Light Divided bemutatkozó albumán!

A banda debütáló lemeze 'Choose Your Own Adventure' címmel jelenik meg, október 5-én. A fogós dallamokból és örökzöld himnuszokból álló album "minden bizonnyal az újabb nagy pop/metal crossover-szenzáció lesz"!

A 'Choose Your Own Adventure' producere Kile Odell (Motionless In White, Cane Hill) és Joshua Landry (Letters From The Fire, Motionless In White) volt. Az albumot itt lehet előrendelni.

"Nagy változásokon estünk át legutóbbi dalaink kiadása óta; a 'Choose Your Own Adventure' megírása közben pedig arra törekedtünk, hogy sikeresen reprezentáljuk ezt a fejlődést" - mondta Jaycee Clark énekesnő. "Folyamatosan igyekszünk előre lépni; még inkább eltávolodni a komfort-zónánktól - ezért alkottunk meg egy olyan albumot, amire büszkék lehetünk. Dalszövegeit tekintve a 'Choose Your Own Adventure' olyan témákkal foglalkozik, mint a frusztráció, a mentalis betegségek, a veszteség, az árulás, a remény és az állandó küzdelmek, harcok, kihívások. Szerintem egy ponton mindenki átélt ilyen élményeket az életben - remélem, ezekkel a dalokkal ők is át tudják vészelni azokat a sötét időket".

A tracklista:
01. Make Your Luck
02. Fear Of Heights
03. Remedy
04. Another Bar Fight In Brooklyn
05. Life Lessons
06. The War We Watched
07. Scars Of You
08. Finding Center
09. Sink Into Nothing
10. Plastic Crowns
11. Counting To Sober
12. Armor And War Paint

A 'Choose Your Own Adventure' első ízelítője a 'Fear Of Heights' című single "enegrikus és felvillanyozó" videoklipje, amit Justin Reich (Antimatter Studios) rendezett. A premier lentebb elérhető.

"Lévén jómagam is állandó küzdelmet folytatok a szorongással és a negatív önképpel, a ‘Fear Of Heights’ dal ebben a témában utazik. Pontosabban azokról a kapcsolatokról szól ez a szám, amikor félsz attól, hogy önmagad légy" - nyilatkozta Clark. "Sebezhetőnek érzed magad ahhoz, hogy valakinek megmutasd a valódi belső éned, mert mi van, ha az nem tetszik neki...? Amikor viszont megtalálod a megfelelő társat, rájössz, hogy bátran megnyílhatsz, és szembenézhetsz végre a félelmeiddel".

Szintén lentebb érhető el a single Adam Smith dobos által prezentált playthrough-videója, valamint az album két 'track-by-track' videója, amiben a bandatagok az egyes dalok üzenetét, tartalmát részletezik. Emellett bemutatták a 'Scars Of You' hivatalos videóját is.

Az A Light Divided szeptember 14-én bonyolítja le hivatalos lemezbemutató koncertjét, a Charlotte-beli Milestone klubban. Ezt követően - október 5.-i kezdettel - indul az észak-amerikai turné, aminek hivatalos plakátja lentebb tekinthető meg.


A LIGHT DIVIDED - elkészült és októberben megjelenik a 'Choose Your Own Adventure' című debüt-album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás