Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE PRIMALS - holnap kiadja debütáló albumát a Darkest Hour / Dead To Fall / The Explosion tagok alkotta banda


2018-09-05

'All Love Is True Love' címmel szeptember 7-én jelenik meg a The Primals első albuma, a Southern Lord Records jóvoltából.

A The Primals zenekarban a Darkest Hour énekese, John Henry egyestítette erejét az ex-Dead To Fall basszer Chad Fjerstad-dal és az ex-The Explosion dobos Andrew Black-kel. A "súlyos gitár-témákat fertőző pop-dallamokkal ötvöző banda a washingtoni thrash-hangzást vegyíti "D.C. punk" stílussal és némi modern grunge-dzsal. A The Primals zenéjét elsősorban a Wand, a Ty Segall, a Nirvana és a The Pixies rajongóinak ajánlják.

Debütáló, 'All Love Is True Love' című albumukra 10 dal került fel - ezeket John Reis (Rocket From The Crypt, Drive Like Jehu, Hot Snakes) producerrel rögzítették. A lemezborítót Laura K. Giron tervezte. Az alábbi lejátszón teljes egészében meghallgatható az album:

A The Primals a közelmúltban több koncertet adott Kalifornia környékén; augusztusban azonban egy szélesebb körű lemezbemutató körutat bonyolítanak le. Bővebb infók a los angelesi bandáról és a közelgő koncertekről, a Facebookon olvashatók.


THE PRIMALS - holnap kiadja debütáló albumát a Darkest Hour / Dead To Fall / The Explosion tagok alkotta banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás