Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RODENT EPOCH - hallgasd meg a finn black metal banda új, 'High On Hades' című dalát!


2018-08-01

A Saturnal Records október 12-én adja ki a Rodent Epoch új, 'Rodentlord' című stúdióalbumát.

A Rodent Epoch zenekart 2009-ben alapították, a finnországi Oulu városában. A banda - zenei tekintetben - a metal legprimitívebb megnyilvánulását prezentálja: legyen szó black / death / doom / thrash metal / punkról / rock 'n' rollról, a Rodent Epoch zord, sötét és mocskos, egyben kozmikus és pszichedelikus hangzású dalokkal operál.

Debütáló, 'EOR' című demójuk 2011-ben jelent meg. Rá egy évre elkészült az első hivatalos album, a 'Hellbastard' EP. Teljes hat évet kellett tehát várni az első teljes értékű nagylemezre, de mostanra megszületett a 'Rodentlord', amit a Saturnal Records ad ki, 2018. október 12-én.

A 'Rodentlord' albummal a banda "lerombolja az egódat és előhozza belőled a legkegyetlenebb állatot". "Hangorkán, fülsüketítő zaj, vér, tűz, démonok és pszichózis: ezt szabadítja a hallgatóra a Rodent Epoch! A 45 perces 'Rodentlord’ nyolc "állati black-punk himnuszt tartalmaz.

Íme a lemez borítója és dallistája:

01. High On Hades
02. Rodent Lord
03. Cult Of Mission
04. Mayhem In the Courtyard Of God
05. Red Heavens
06. Twisted Covenant
07. Nemesis Necro
08. Funeral Master

A 'High On Hades' című szám itt meghallgatható:

A Rodent Epoch Facebook-oldala itt érhető el.


RODENT EPOCH - hallgasd meg a finn black metal banda új, 'High On Hades' című dalát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás