Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatta első teljes albumát a CRIMSON THRONE


2018-10-18

A brit atmoszférikus black metal banda - felbuzdulva a tavalyi demó-lemez sikerein - elkészítette első hivatalos albumát.

A Crimson Throne debütáló nagylemeze ‘Of Void & Solitude’ címmel jelenik meg október 19-én, az Apocalyptic Witchcraft kiadó jóvoltából.

Az albumot a Holy Mountain Stúdióban rögzítették és keverték véglegesre, Misha Hering hangmérnök társaságában. A maszterizálásra Amerikában került sor, az Audiosiege falai között, Brad Boatright (Beastmilk, Corrosion Of Conformity, Nails, Obituary, Yob) révén.

Míg a Crimson Throne demó-EP-je (ami lentebb egészében meghallgatható) Hegel-i szemszögből közelítette meg az emberi történelmet, addig az 'Of Void & Solitude' album (ami lentebb szintén meghallgatható elejétől a végéig) az emberek szenvedéséről, fájdalmairól és elnyomásáról mesél, különféle kultúrák és korszakok távlatában.

A Crimson Throne felállása így néz ki:

TH - basszusgitár, ének
AM - gitár, vokál
DT - gitár, "noise"
DM - dobok, ütős hangszerek

A Crimson Throne Facebook-oldala itt érhető el.


Bemutatta első teljes albumát a CRIMSON THRONE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás