Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DARKNESS - új albummal térnek vissza a veterán német thrasherek; itt a 'Low Velocity Blood Spatter' című szám!


2018-10-01

A '80-as évek végi európai thrash szcéna egyik legjelentősebb csapata, a német Darkness - két évvel a nagy visszatérést követően - bejelentette új, 'First Class Violence' című albumát.

Andreas "Lacky" Lackaw dobos, Arnd Klink énekes, Meik Heitkamp gitáros, Dirk Hamilton basszer és Lee énekes két évvel a visszatérő, 'The Gasoline Solution' című stúdióalbum megjelenése után ad ki újabb nagylemezt. A 'First Class Violence' 2018. október 12-én jelenik meg, a német Massacre Records jóvoltából.

Az új albumot Cornelius Rambadt hangmérnök társaságában rögzítették és keverték, a Rambado Recordings Stúdió falai között. A maszter Dennis Köhne; a lemezborító pedig Timon Kokott nevéhez fűződik.

Vendég-vokalistaként Jürgen "Ventor" Reil (Kreator) és Tom Angelripper (Sodom) szerepel az új album egyik dalában.

A 'First Class Violence' "egy újabb hiányzó darabja a puzzle-nek, aminek révén megismerheted a világot a Darkness mérges és reménytelenséggel teli szemén keresztül".

A tracklista:
01. Prelude In E (intro)
02. Low Velocity Blood Splatter
03. Neoprimitive
04. Hate Is My Engine
05. See You On The Bodyfarm
06. Zeutan
07. The Autocrazy (Autocracy) Club
08. Born Dead
09. First Class Violence
10. I Betray

Az első ízelítő, a 'Low Velocity Blood Spatter' dal szöveges klipje és a 'First Class Violence' kisfilmje lentebb elérhető.

A Darkness 1987 és 1989 között három kultikus nagylemezt ('Death Squad', 'Defenders Of Justice', 'Conclusion & Revival') és egy Mucky Pup-pal közös split-albumot adott ki. Arnd és Lacky 2004-ben alapítottak egy másik közös projektet, az Eure Erben formációt, mely szintén thrash stílusú banda volt (német nyelvű dalszövegekkel). A Darkness 2014-ben visszatérő bulit adott a 'Death Squad' megjelenésének 25. évfordulója alkalmából, a németországi Essen-ben. A páros ez után a fellépés után érezte megfelelőnek az időt legendás együttesük újonnani megalapítására. Azóta immáron a második nagylemezt készíti a banda, többé-kevésbé új felállással.


DARKNESS - új albummal térnek vissza a veterán német thrasherek; itt a 'Low Velocity Blood Spatter' című szám!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás