Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Négy év után megjelent az új BEYOND CREATION album - friss koncert-klippel jelentkezett a banda


2019-06-05

A kanadai progresszív / technikás death metal banda tavaly a Season Of Mist kiadóval állt össze új nagylemeze október 12.-i kiadása végett.

A Beyond Creation régóta várt harmadik albuma, az 'Algorythm' a híres kanadai The Grid Stúdióban került rögzítésre. Az új lemezen a bandától megszokott, "extrém mértékű technikásságot fedezhetjük fel, de persze nem maradnak el a felejthetetlen dallamok sem, ami magas szintű brutalitással, és erősen progresszív elemekkel párosul. Készüljetek fel a prog-tech-death metal forradalmára!"

Az új lemez borítója és tracklistája így néz ki:

01. Disenthrall
02. Entre Suffrage Et Mirage
03. Surface's Echoes
04. Etheral Kingdom
05. Algorythm
06. À Travers Le Temps Et L'Oubli
07. In Adversity
08. The Inversion
09. Binomial Structures
10. The Afterlife
11. Surface's Echoes [instrumentális verzió] (digitális deluxe bónusz)
12. The Afterlife [instrumentális verzió] (digitális deluxe bónusz)

Az első dal- / klip-premier, a 'The Inversion' lentebb elérhető. Ennek kapcsán a következőket közölte a banda: “Izgatottan mutatjuk be az ‘The Inversion‘ dalt, ami az első ízelítője / hangulatkeltője mindannak, amire következő, ‘Algorythm‘ című albumunkon számíthattok. Mindannyian igyekeztünk kilépni a komfort-zónánkból, annak érdekében, hogy megtaláljuk a dal tökéletes vibrálását ; de ettől függetlenül nagyon magabiztosan dolgoztunk dalszerzés és stúdiózás közben. Vizuális tekintetben nagy örömünkre szolgált, hogy a Rubicon csapatával dolgozhattunk e videó elkészítésén. Nagyon büszkék vaguynk erre a klipre, és izgatottan várjuk már a ti véleményeiteket is, eme epikus történet / jelenet-sorozat kapcsán. Mindannyian szereplünk a videoklipben - ez pedig minden bizonnyal új távlatokat nyit a Beyond Creation jövőbeni vizuális megvalósítása tekintetében. Bátran lépjetek velünk kapcsolatba a Facebookon / Instagramon, és írjátok meg, mit gondoltok a számról és a videóról!”.

Alább megtekinthető a lemez címadó dalának szöveges videója, valamint az 'Entre Suffrage Et Mirage' hivatalos playthrough-videója is. Ezek mellett elérhető a teljes stream, plusz az 'In Adversity' és a 'The Afterlife' hivatalos koncert-klipje is. Az album rendelési infói itt érhetők el.

A Beyond Creation felállását Simon Girard énekes-gitáros, Kevin Chartré gitáros-vokalista, Hugo Doyon-Karout basszer és Philippe Boucher dobos alkotja. Az 'Algorythm' albumon vendégként szerepel Louis-Pier Racicot hegedűs, Olivier Caron csellista, Louis-Philippe Beauchamp kürt-előadó és az Unhuman énekese, Youri Raymond.

A Beyond Creation ősszel észak-amerikai és európai lemezbemutató turnékat bonyolított le, az Obscura és az Archspire, illetve a Gorod, az Entheos és a Brought By Pain társaságában. 2019 májusában Ausztráliában és Új-Zélandon turnézik a banda. A teljes beosztást a banda Facebook-oldalán lehet megtalálni.


Négy év után megjelent az új BEYOND CREATION album - friss koncert-klippel jelentkezett a banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás