Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'I Loved You At Your Darkest' címmel jelent meg az új BEHEMOTH album - itt a friss promó-videó!


2018-10-10

Így néz ki belülről az új lemez bakelit-verziója (videó)!

"Ennél már nem is lehetnénk istenkáromlóbbak" - szögezte le a Behemoth mestere, Nergal az új album kapcsán, ami 'I Loved You At Your Darkest' címmel jelent meg, 2018. október 5-én, a Metal Blade Records (Észak-Amerika) és a Nuclear Blast (Európa) jóvoltából. Habár ez a lemezcím szokatlan lehet egy black metal bandától, annak eredete talán még ennél is jobban meglepi a rajongókat... "Ez egy idézet a Bibliából" árulja el Nergal. "Sőtmitöbb, ez a mondat egyenesen Jézus Krisztus szájából hangzott el. A Behemoth úgy döntött, ezt a megjegyzést használja az új lemez alap-téziseként; mivel ez maga a legdurvább szentségtörés...".

Egy kegyetlen, agresszív black metal albumot tett le az asztalra Nergal és kompániája. Ördögi riffek, mennydörgő dob-témák és liturgikus kórusok emlékeztetik a hallgatót a klasszikus horrorfilm-művészet dicső korára. Az 'I Loved You At Your Darkest' a Behemoth eddigi legdinamikusabb lemeze: egyszerre extrém és radikális; de közben mégis jóval rockzene-orientáltabb, mint a banda bámely korábbi anyaga.

Az új albumot maguk a bandatagok producelték, Daniel Bergstrand hangmérnök (Meshuggah, In Flames) közreműködésében. A hanganyag keverését Matt Hyde (Slayer, Children Of Bodom), maszterizálását pedig Tom Baker (Nine Inch Nails, Marilyn Manson) végezte el. A stúdiós munkálatokba továbbá besegített egy 17 tagból álló, lengyel nagyzenekar, melynek vezére Jan Stoklosa.

A tracklista:
01. Solve
02. Wolves ov Siberia
03. God = Dog
04. Ecclesia Diabolica Catholica
05. Bartzabel
06. If Crucifixion Was Not Enough...
07. Angelvs XIII
08. Sabbath Mater
09. Havohej Pantocrator
10. Rom 5:8
11. We Are the Next 1000 Years
12. Coagvla

Az album rendelési infói itt érhetők el. Az 'I Loved You At Your Darkest' megjelenik többek közt normál és digibook CD formájában (utóbbi 40 oldalas, keménykötésű szövegkönyvvel kiegészítve), valamint különféle bakelit / picture disc formájában és digitális változatokban (az LP-verzió "kicsomagoló videója" lentebb megtekinthető).

Az első ízelítő / single-dal, a 'God = Dog' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Szeptember elején megjelent a második videoklip, a 'Wolves Of Siberia'; október elején pedig napvilágot látott a 'Bartzabel' kisfilmje is.

A Behemoth szeptember 11-én és 13-án adott lemezbemutató koncertet, New Yorkban és Los Angelesben. A banda október-november folyamán Észak-Amerikában turnézik, mint headliner bandája az Ecclesia Diabolica America 2018 nevezeűt körútnak, melyen vendégként részt vesz az At The Gates és a Wolves In The Throne Room is. Az európai lemezbemutató turné várhatóan 2019 januárjában indul. Az eddig ismeretes beosztás itt érhető el.


'I Loved You At Your Darkest' címmel jelent meg az új BEHEMOTH album - itt a friss promó-videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás