Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a negyedik WOLFHEART album, a 'Constellation of the Black Light' friss videoklipje: 'Everlasting Fall'!


2019-01-31

A finnországi Myrskylä-ból származó dallamos death / black metal zenekar negyedik nagylemezét a Napalm Records adta ki 2018. szeptember 28-án.

A Wolfheart zenéje a finn természet nyers erejét és szépségét foglalja magában. Miután a banda első három albuma - köztük a legutóbbi, 'Tyhjyys' című anyag - meglehetősen nagy sikereket ért Skandináviában (Finnországban mindhárom lemez top 10-ben végzett), leállásra semmi ok: eljött az idő, hogy a banda egy újabb nyers, "winter metal" mesterművet tegyen le az asztalra. A 'Constellation of the Black Light' című lemez hét dalt foglal magában - ezek stílusukat tekintve a black metal és az "északi death metal" között mozognak, megspékelve magasan szárnyaló dallamokkal és komplex hangszereléssel.

A banda frontembere, Tuomas Saukkonen a következőket közölte az új lemez kapcsán: "Elszántság és állhatatosság: ezek voltak a kulcsszavak az új album előállítása közben. Akadályokat kellett legyőznünk egymás után, még a stúdiós munkálatok során is; de a tél szépsége és zordságának ihlete kisegített minket. Ez minenképpen egy diadalmas pillanat a Wolfheart történetében, és az egyik legnagyobb megnyert csata az én személyes karrieremben. Totálisan elégedett vagyok a végeredménnyel; annak pedig külön örülök, hogy az új kaidóval és menedzsmenttel a hátunk mögött még mélyebbre vethetjük magunkat a győzelem tengerében".

A tracklista:
01. Everlasting Fall
02. Breakwater
03. The Saw
04. Forge With Fire
05. Defender
06. Warfare
07. Valkyrie

A 'Constellation of the Black Light' megjelent digipak CD-n, valamint fekete és arany színű bakeliten, illetve digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni.

Első ízelítőként a 'Breakwater', majd a 'The Saw' videoklipjét osztották meg. A két kisfilm egymással összefonódik - utóbbi egy "meglehetősen sötét és brutális alkotás, ami garantáltan megfagyasztja a vért a néző ereiben"! Újabban megjelent a 'Breakwater' dobos playthrough-videója és az 'Everlasting Fall' hivatalos koncert-klipje is.

A banda szeptember végén indult észak-amerikai lemezbemutató turnéra, a Carach Angren és a Mors Principium Est társaságában. Ezután - november 7.-i kezdettel - indult az európai körút (az Omnium Gatherum és a Nothgard társaságában), melynek keretében a budapesti Dürer Kertbe is ellátogattak.

2019-ben sem pihen a banda: a Constellation Of The Black Light Above The World nevezetű turné Japántól, Oroszországon át egészen Észak-Amerikáig, majd vissza Európába repíti őket. A banda teljes beosztása itt érhető el.

A Wolfheart felállását Tuomas Saukkonen gitáros-énekes, Mika Lammassaari szólógitáros, Joonas Kauppinen dobos és Lauri Silvonen basszusgitáros-vokalista alkotja.

 


Itt a negyedik WOLFHEART album, a 'Constellation of the Black Light' friss videoklipje: 'Everlasting Fall'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás