Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Dal-premier az UNHOLY BAPTISM második albumáról: 'Whispers Of Power Eternal'


2018-08-02

'Volume I: The Bonds of Servitude' címmel október 5-én jelenik meg az amerikai black metalista Unholy Baptism zenekar új albuma.

Az új lemez felvételei, keverése és hangmérnöki munkái a Flagstaff-beli (AZ, USA) Black Goat Stúdióban zajlottak. Stílusát és hangzását tekintve ez a lemez egyértelműen nagy előrelépés a banda debütáló, '...On the Precipice of the Ancient Abyss' című albumához képest. Ez az új lemez egyébként az első része egy új trilógiának, mellyel az Unholy Baptism "feleleveníti a vérbeli black metal-gyökereket, és megszilárdítja a USBM műfaj hírnevét".

Mantus, a banda énekes-basszusgitárosa így nyilatkozott az új lemez kapcsán: "Ez az album csak a kezdete egy trilógiának, aminek keretében felfedezzük az emberi elmeállapot bűnös sötétségét, és az univerzum isteneinek elképzelhetetlen erejét. Ezek a dalok a földi börtönbe zárt emberi tudatot járják körül, a legmélyebbre menő részletekig".

A tracklista:
01. Intro: The Awakening Of Forgotten Gods
02. ...These Scars Are Wounds Unhealed
03. Shattered
04. Withering Woods
05. Whispers Of Power Eternal
06. Peering Into The Flames Of Enlightenment
07. Noctis Maleficarum
08. Baptized In The Majesty Of Satan

Íme a 'Whispers Of Power Eternal' című szám premiere:


Dal-premier az UNHOLY BAPTISM második albumáról: 'Whispers Of Power Eternal'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás