Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE WHITE SWAN - bemutatta új dalát a Kittie dobosának projektje


2018-08-28

A Kittie nevű lánycsapat dobosa, Mercedes Lander nemrégiben alapította meg a The White Swan együttest, ami hamarosan kiadja harmadik mini-lemezét.

Mercedes Lander az énekes-gitáros szerepét tölti be a The White Swan zenekarban. Basszusgitáron Kira Longeuay, gitáron pedig Shane Jeffers kíséri őt.

A The White Swan új EP-je - ami a 2016-os 'Anubis' és a 2017-es 'The White' mini-lemezek folytatása - 2018. szeptember 7-én lát napvilágot, 'Touch Taste Destroy' címmel. Amire az új lemezen számítani kell: "mocskos, sludge-beütésű synth-rock a maximumon"!

Az új EP megjelenik digitálisan, valamint exkluzív, limitált bakelit változatban, a War Crime Recordings jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen pedig lentebb meghallgatható az album címadó dala, valamint az 'Inamorato' című single.

A tracklista:
01. Touch Taste Destroy
02. Pelvic Sorcery
03. Inamorato

Az új EP-t Alastair Sims hangmérnökkel vették fel, a kanadai Londonban, a Villa Stúdióban. A 'Touch Taste Destroy' borítóját és dizájnját Colin Sinclair tervezte.

Bővebb infók a zenekarról és a közelgő lemezbemutató turnéról, a Facebook-on érhetők el.


THE WHITE SWAN - bemutatta új dalát a Kittie dobosának projektje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás