Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE NOCTAMBULANT - Dark Funeral-feldolgozást mutatott be a floridai black metal banda


2018-08-02

A Jacksonville városából származó dallamos black metal zenekar feldolgozta a legendás Dark Funeral zenekar 'My Dark Desires' című számát.

A The Noctambulant együttest az Alpha Omega menedzsment "a metalzene legmélyebb bugyraiban gyökeredző kollektívaként" jellemzi. Első két EP-jük - 'Dreams Of Rotten Silence', 'The Fear Leader' 2013-ban jelent meg. A 2014-es évet elsősorban kisebb-nagyobb floridai turnékkal töltötte a banda; de egy év múlva már nagyobb fesztiválokon is színpadra állhattak, többek közt a műfaj nagyjai - Moonspell, Skeletonwitch, Turisas, Thy Antichrist - társaságában; plusz egy újabb "zord" EP-t is kiadtak, 'Hubris/Nemesis' címen.

Három sikeres mini-album után, a The Noctambulant 2016 tavaszán nekilátott első nagylemeze, az 'Advocatus Diaboli' munkálatainak. Az album júniusra készült el: a Domestic Genocide Records adta ki 2016. augusztus 26-án.

Az 'Advocatus Diaboli'-t E. Helvete gitáros-vokalista, D. Franseth dobos, Lars Goerschafft basszer és B.C. szóló- / ritmusgitáros állította össze, a Teaberry House Stúdió falai között. Íme a lemez borítója és dallistája:

01. Legion
02. Dreams Of Rotting Silence
03. Take What I Want
04. Creeping Dead
05. Death's Lullaby
06. Evil Calling
07. Goddess
08. Blood For Life
09. Accept Or Burn
10. Winter's Hell Dominion

Bővebb infók a bandáról: ordonoctambulant.com


THE NOCTAMBULANT - Dark Funeral-feldolgozást mutatott be a floridai black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás