Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Vörös Attila váltja Terji Skibenaes gitárost a TÝR zenekarban


2018-08-04

A feröeri folk metal banda gitárosa 17 év után távozott a felállásból. Helyét egy magyar tehetség vette át.

Terji Skibenaes közleménye így szól: "Ennyi volt. 17 év után hivatalosan is elhagyom a TÝR zenekart. Több hónapon át tartó godnolkodást követően most végre elhatározásra jutottam: itt az idő, hogy távozzak. Az indok egyszerű: nem érzem többé a vágyat arra, hogy a TÝR-ben zenéljek. Semmiféle drámát, rosszindulatot, hasonlókat nem kell beleképzelni a dologba. Ez kizárólag az én döntésem; az én érzéseim vezettek addig, hogy már nem okozott örömet számomra a TÝR-ben zenélés.
Szeretnék köszönetet mondani Heri Joensennek és Gunnar Thomsennek azért a szép időkért, amit együtt töltöttünk. Természetesen csakis a legjobbakat tudom kívánni a TÝR-nek. És persze hatalmas köszönet a rajongóknak is, amiért ennyi éven keresztül támogattak engem.
Utolsó koncertemet a TÝR színeiben, augusztusban rendezzük meg, a Sabaton Open Air fesztivál keretében.
Hamarosan elárulom, mivel fogok foglalkozni a jövőben...
".

A Sabaton Open Air fesztivált augusztus 15. és 18. között rendezik meg, a svédországi Falun városában. A TÝR 17-én, pénteken áll színpadra.

A TÝR nem kommentálta Skibenaes kiválását, de elárulták, ki fog gitározni az őszi, dél-amerikai turnén, amit október 20. és 28. között rendeznek meg.

A banda új gitárosa nem más, mint az egykori Nevermore / Satyricon gitáros Vörös Attila!

Attila így nyilatkozott: "A Satyricon legutóbbi, 'Deep Calleth Upon Deep' című albumának sikeres turnéja után eljött számomra a változás ideje. Új kalandokat keresek; és erre tökéletes platformot biztosít a Týr zenekar. Októberben Dél-Amerikában turnézunk!".

A teljes turné-beosztást a banda Facebook-oldalán lehet megtalálni.


Vörös Attila váltja Terji Skibenaes gitárost a TÝR zenekarban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás