Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DARK MIRROR OV TRAGEDY - idén új albummal jelentkezik a dél-koreai extrém metal banda


2018-08-03

A dél-koreai szimfónikus black / death / gothic metal bandát a Sliptrick Records igazolta le.

A Dark Mirror Ov Tragedy spontán dallamokkal igyekszik hatni a hallgató érzékeire. A banda hangzását “a természetellenességen belüli természetesség", illetve "a bánaton belüli extázis bástyájaként" határozzák meg. Egyedülálló zenei stílusukat persze nem lehet egykönnyen bekategorizálni; lévén a kísérletezés és a progresszivitás még tovább bonyolítja dalaik hangzását, a véglegetekig stimulálván a hallgatók elméjét.

A Dark Mirror Ov Tragedy nevét a híres középkori próféta, Nostradamus ihlette - ő volt az, aki a tükrén keresztül egy sötét és elátkozott jövőt látott. A csapat nevéhez méltóan a dalszövegek is leginkább negatív élettapasztalatok szüleményei; de "az alagút végén fény" elvnek megfelelően némi remény, bátorító megszólalás is vegyül a összképben. Ezen érzések zenei kifejező-eszközei olyan alapvető hangszerek, mint a gitár, a basszusgitár, a dob és a billentyű; de a banda a keleti népi hangszerek használatától sem riad vissza.

A szöuli zenekar mindeddig három nagylemezt és egy EP-t adott ki. Következő, negyedik stúdióalbumuk, a 2014-es 'The Lunatic Chapters of Heavenly Creatures' folytatása még ebben az évben megjelenik, 'The Lord Ov Shadows' címmel, a Sliptrick Records kiadónak köszönhetően.

Hamarosan jönnek a friss hírek...


DARK MIRROR OV TRAGEDY - idén új albummal jelentkezik a dél-koreai extrém metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás