Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új kiadványokat jelentett be az all-star death metalista JUST BEFORE DAWN zenekar


2018-08-05

A svéd, dán és brit zenészek alkotta Just Before Dawn együttes szerződést hosszabbított az old-school death metal zenében utazó Raw Skull Records kiadóval.

A Just Before Dawn nevű "háborús metal-gépezet" - amit a Bolt Thrower, a Benediction, az Amon Amarth és a Blood Mortized egykori, valamint a Down Among The Dead Men és a Wombbath jelenlegi tagjai alkotnak - a közeljövőben a következő kiadványokkal jelentkeznek:

- split-lemez a Decaying zenekarral közösen
- split-lemez a Supreme Carnage zenekarral közösen
- eddig kiadatlan dalokból álló CD
- teljes értékű, új nagylemez 2019-ben

Mindemellett természetesen a turnék sem maradnak el: már a 2019-es évre is leszerveztek néhány fesztivál- és klub-fellépést.

A banda frontembere, Dave Ingram így nyilatkozott: "Ebben az évben már lebonyolítottunk néhány fesztivál-fellépést, amit követően nekiláttunk következő kiadványaink munkálatainak. Készüljetek fel, mert 2019 folyamán nagyot pusztítunk! És ki tudja, talán még magunkkal viszünk egy jól ismert, sokak által hiányolt háborús metalbandát, amit mi magunk is nagyra becsülünk...".

Az eddig ismeretes turné-beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.

A Just Before Dawn jelenlegi felállása így néz ki:

Dave Ingram - ének
Anders Biazzi - gitár
Jonny Pettersson - basszusgitár, vokál
Gustav Myrin - gitár
Jon Rudin - dobok

A Just Before Dawn aktuális, harmadik nagylemeze 2018 áprilisában jelent meg, 'Tides of Blood' címmel, a Raw Skull Records jóvoltából.


Új kiadványokat jelentett be az all-star death metalista JUST BEFORE DAWN zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás