Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a LIVEKILL új dala, az 'In This Moment'!


2018-09-12

A dél-floridai alt-metal / hardcore banda szeptember 28-án adja ki 'Turned to Grey' című EP-jét.

A Livekill felállását Carlos Guerreros énekes, Sean Young szólógitáros, Anthony Laurella turné-dobos, Gil Giberga basszer és John Snell ritmusgitáros alkotja. Az ősszel megjelenő EP-n egy neves veterán dobos, Kevin Talley (Daath, Chimaira, Suffocation) játszik.

A 'Turned to Grey' EP hangtechnikai munkálatai Alistair Sims (MOTTO Sound / Rush, Three Days Grace) közreműködésében. A Livekill emellett a legendás Eliran Kantor-t (Testament, Soulfly, Sodom, stb.) választotta lemezborító megvalósítására.

A tracklista:
01. Turned to Grey
02. In This Moment
03. Demons
04. Shadows

Az EP-t digitális formában meg lehet rendelni az ismert zeneszolgáltatók kínálatából.

Az 'In This Moment' videoklipje alább elérhető. A kisfilmet Alex Morgan (Whitechapel, Gojira, Bad Wolves) rendezte - ennek kapcsán John Snell gitáros elmondta: “Azért kerestük fel Alex Morgan-t, mert tisztában voltunk vele, milyen nagyszerű munkát végzett többek közt a Daath, a Chimaira és a Gojira videóival;és azt is tudtuk, hogy hatalmas metalzenei szaktudással rendelkezik. Remélhetőleg a jövőbeli videoklipjeinket is vele készíthetjük el, mivel nagyon jól éreztük magunkat a forgatás közben, és a végeredmény is professzionális lett!”.

Alább az EP címadó dalának szöveges videója is megtekinthető. E dal - és maga az album (valamint a lyric-videó és a borító) inspirációját Hiroshima áldozatainak emlékéből merítette a banda.

Újabban megjelent a 'Demons' című szám is, amihez Carlos Guerreros énekes az alábbiakat fűzte: "Amikor megírtam a 'Demons' szövegét, kiengedtem magamból azokat a démonokat, amikkel a lelkem mélyén küzdök. Mindazok a tragédiák, amiket valaha is átéltem, démonná változtak bennem; ez a dal pedig segített legyőzni őket".

Bővebb infók, hírek a Livekill-ről: www.facebook.com/LiveKillBand


Itt a LIVEKILL új dala, az 'In This Moment'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás